10 july 2014, 10:52 Sport views 10234
În Moldova s-a desfăşurat primul campionat deschis cu motocicletele Enduro
Photo: sporter.md
10 july 2014, 10:52 Sport views 10234

În Moldova s-a desfăşurat primul campionat deschis cu motocicletele Enduro

Codrii de la Nisporeni au devenit locul desfăşurării unei competiţii moto unice în felul său. La 80 de kilometri de Chişinău, s-a desfăşurat primul în istorie campionat deschis al Moldovei la Enduro. La curse au participat 40 din cei mai buni piloţi din Moldova şi Ucraina la rezistenţă pe drumuri impracticabile. Partenerul desfăşurării turneului a fost compania de asigurări "Klassika Asigurări".

Zgomotul motoarelor motocicletelor sportive au stricat liniştea Codrilor de la Nisporeni pentru prima dată în ultimii 7 ani. Din 2007, nu au fost organizate competiţii pe traseul improvizat de la Nisporeni. În 2014, a fost organizat pentru prima dată în istorie campionatul deschis al Moldovei la Enduro.

La organizarea curselor la rezistenţă, Federaţia Moldovei a fost susţinută de colegii ucraineni, care au devenit şi concurenţi pentru sportivii noştri, dar au acordat ajutor şi la pregătirea traseului Enduro.

La cursele de rezistenţă au fost folosite motociclete nu numai pe două roţi, ci şi pe patru. La această clasă a învins Ion Hâncu. Partenerul organizării primului campionat al Moldovei la Enduro a devenit compania de asigurări "Klassika Asigurări".

Sezonul de motociclism din Moldova se va încheia pe 19 octombrie, cînd la Hînceşti, va avea loc etapa campiontului Europei de Sud-Est la motocros.

Source: tv7.md

Keywords:

sport , Moldova , motocicletă

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1454 locuitori

Alexanderfeld este un sat şi comună din raionul Cahul. Alexanderfeld este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cahul și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1454 de locuitori. Satul Alexanderfeld a fost întemeiat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.