19 june 2022, 08:30 Kaleidoscope views 1397
Horoscopul pentru 19 iunie 2022
Photo: astrostar.ru
19 june 2022, 08:30 Kaleidoscope views 1397

Horoscopul pentru 19 iunie 2022

BERBEC

Dorința este numele jocului de astăzi. Dacă îți doreșți ceva, vei putea obține chiar dacă nu va fi ușor. Premiul va reveni celui care îl dorește cel mai mult. Arată oamenilor din jurul tău cît de multe poți realiza. Îi vei impresiona pe ceilalți cu determinarea ta. Nu renunta la idealurile tale.

TAUR

Intensitatea zilei este potrivită pentru a aduce o opoziție la care nu te aștepți neapărat. Indiferent că este verbalizat sau nu, confruntările sînt destul de reale. Nu subestima emoțiile persoanei dragi. Ocupă-te de aceste probleme și fii realist cu privire la soluțiile lor. Nimeni nu se așteaptă să ai toate răspunsurile corecte, așa că nu te preface că șții totul. Cu toții sîntem oameni și cu toții facem greșeli.

GEMENI

Anumite persoane te încurajează mai bine decît te încurajezi tu, așa că fă-ți prieteni printre oamenii cu țeluri stabilite și doritori să realizeze ceva în viață! După-amiază ți-o petreci alături de prieteni deci concentrează-te pe ce îți doreșți cu adevărat în această perioada, pentru că poți fi foarte convingător cu ceilalți!

RAC

Adesea, ne întrebăm „De ce eu?”. S-ar putea să simți că îți pui această întrebare mai mult decît oricine altcineva. Viață ta pare uneori că o plimbare cu un roller coaster care nu se termină niciodată. În profunzime, îți dai seama că n-ai avea altceva de făcut. Fă o pauză de la lucrurile de azi, dacă poți. Comunica-ți gîndurile și sentimentele celorlalți. Vorbind, te vei simți mult mai bine în legătură cu situația actuală.

LEU

S-ar putea să descoperi că oamenii vor să vorbească foarte mult, dar nu se simt foarte bine astăzi. Mergi înainte, pune-ți emoțiile deoparte și lasă-ți mintea să preia controlul. Tratează faptele și asigura-te că emoțiile tale nu interferează cu informațiile primite. Lucrurile se pot complică dacă nu rămîi fidel comunicării care are loc. Fii conștient de cuvintele tale.

FECIOARĂ

Există o amortizare a emoțiilor tale de astăzi care te-ar putea lasă să te simți că un vas cu apă caldă. Doar știind că există un capac pentru lucrurile pe care probabil că te încălzeșți mai repede decît de obicei. Încearcă să îți păstrezi cumpătul. O atitudine furioasă nu te va duce nicăieri. Concentrează-ți energia pentru a-ți pune treburile în ordine. Fă față finanțelor, investițiilor și planificării securității financiare pe termen lung.

BALANȚĂ

Îndepărtează supărările și încearcă să radiezi astăzi. Transferă-ți intensitatea de la o energie tare, caustică, la una mai ușoară și mai iubitoare de distracție. Vei găși că acest tip de atitudine te va duce departe. S-ar putea să apară mici lucruri care îți perturbă rutină zilnică, dar vei constată că un zîmbet cald este tot ce ai nevoie pentru a dezamorsa orice conflict.

SCORPION

Astăzi vei pune destulă presiune pe cineva din familie pentru că vrei să obții unele avantaje și o poziție privilegiată. Ceilalți membri din familie nu prea apreciază acest tip de comportament și te vor face să afli chiar astăzi care este opinia lor. Nu este cazul să le spui că nu au dreptate, pentru că încerci să profiți în mod evident de unele rude mai în vîrstă.

SĂGETĂTOR

Eșți un gînditor profund din fire, iar astăzi mintea ta ar putea să nu fie în această lume. Cărțile despre psihologie și metafizică ar putea fi atrăgătoare, la fel și bisericile, centrele de meditație și alte locuri cu orientare spirituală ar putea părea deosebit de atractive. S-ar putea să vrei să participi la un program sau atelier acolo, dacă este posibil, dar mai ales vei dori doar să fii singur cu gîndurile tale. Scrie-ți toate informațiile, deoarece vei dori să ți le aminteșți mai tîrziu.

CAPRICORN

Simți că persoanele mai în vîrstă din familie te tratează diferit față de restul rudelor, astfel că atunci cînd ai avut un succes nimeni nu a părut impresionat, însă în momentul în care altă rudă are o reușită i se pregătește o surpriză. Există posibilitatea să fii destul de morocănos și refuzi să participi în vreun fel la eveniment, deși în mod normal te-ai fi bucurat alături de cei din jur.

VĂRSĂTOR

În această zi vei reuși să manevrezi cu ușurință o situație delicată și primeșți aprecieri din partea unei persoane din anturaj. Într-un astfel de moment ții neapărat să faci anumite destăinuiri. Totuși ar fi bine dacă nu ți-ai încredința sufletul așa ușor pentru că nu toată lumea din preajma ta este ceea ce pare. Riști să întîmpini o mică dezamăgire pe plan amoros.

PEȘTI

Situația ta financiară arată deosebit de bine acum. O creștere a venitului ar putea veni în calea ta. Dezavantajul ar putea fi faptul că contractele ar putea fi complicate și va trebui să petreci timp răsfoind documente legale plictisitoare care trebuie executate. O mulțime de oameni ar putea să te contacteze în această seară, probabil pentru a schimbă idei și informații. Nu vorbi sau scrie prea mult timp. Vei dori să dormi!

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
2424 locuitori

Cigîrleni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Cigîrleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Ialoveni și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2424 de oameni. Satul Cigîrleni a fost menționat documentar în anul 1569.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.