18 june 2022, 08:30 Kaleidoscope views 1635
Horoscopul pentru 18 iunie 2022
Photo: vedmochka.net
18 june 2022, 08:30 Kaleidoscope views 1635

Horoscopul pentru 18 iunie 2022

BERBEC

Astazi trebuie sa termini tot ce nu ai facut ieri. Temele de azi includ disciplina si atentia acordata nisipului care aluneca prin clepsidra. Cu cat esti mai capabil sa realizezi ce ti-ai propus, cu atat te vei simti mai bine. Energia stagnanta din viata ta semnaleaza ca e timpul ca lucrurile sa se miste. Nu pierde inca un moment asteptand ca altcineva sa gaseasca o solutie pentru probleme tale.

TAUR

Din cauza unor discutii ciudate intre prieteni, vei afla ca cineva apropiat nu este asa cum credeai. Se pare ca incearca sa iti faca o reputatie proasta imprastiind niste barfe neadevarate. Incearca sa discuti calm cu el pentru a afla ce l-a determinat sa faca acest lucru. Cu ajutorul unui prieten vei reusi sa indrepti aceasta situatie neplacuta.

GEMENI

Gandurile tale pot fi trase astazi spre finante. Ai niste decizii de luat? Gandirea lucrurilor poate veni cu usurinta, iar energia este potrivita pentru ca ideile sa curga. Intuitia ta legata de bani este supraincarcata. Economisirea este intotdeauna o alegere buna, deoarece banii pusi deoparte astazi iti pot stabili pentru un viitor mai stralucitor.

RAC

Este important sa iesi afara si sa simti cum sufla vantul. Reconecteaza-te cu natura si cunoaste-ti cele patru elemente. Respira adanc si umple-ti plamanii cu aceasta forta de viata energizanta. Imagineaza-te pe un varf de munte. Extindeti gradul de constientizare astfel incat nimic sa nu iti scape de atentia acordata. Pastreaza-ti capul clar de dezordine si fii deschis la noi aventuri.

LEU

Cineva a pornit ventilatorul, iar ziarele zboara pretutindeni. Ritmul lucrurilor se ridica si tu te grabesti sa ridici piesele. Ramai in stransa comunicare cu ceilalti astazi. Acesta va fi harul tau mantuitor. Este posibil sa soliciti ajutorul altor persoane pentru a prelua teancul de documente importante. Fii atent la lucruri ca sa nu-ti pierzi locul in joc.

FECIOARĂ

Astazi este randul tau sa visezi. Gandeste-te la ce vrei mai mult din viata. Impinge sageata spre stele si trage inapoi arcul cat mai mult posibil. Nu exista nici o limita pentru cat de departe poti merge. Singura ta limita este imaginatia. Nu iti fa griji daca planul tau nu pare sa aiba niciun sens rational. Se pare ca iti faci griji mai mult despre ceea ce vrei si mai putin despre cum vei obtine.

BALANȚĂ

Mintea ta continua sa functioneze astazi pe aceeasi baza veche, deoarece valoarea ta de sine este pe punctul de a se schimba radical. Toata lumea are puterea sa cucereasca, indiferent daca nesiguranta ramasa din ranile din copilarie sau rani emotionale din relatiile din trecut este inca prezenta. Dar, indiferent de sursa, aceste probleme sunt ale tale de rezolvat acum

SCORPION

Din cauza naturii tale creative, poti lucra numai in locuri de munca unde poti aplica creativitatea. Daca nu te bucuri de munca ta sau nu gasesti atmosfera favorabila, niciodata nu iti vei atinge intregul tau potential. Vei lua in considerare acest aspect important in lucrarea prezenta de astazi si te poti gandi ca este timpul sa cauti un nou loc de munca. Bani nu au fost niciodata importanti pentru o persoana artistica ca tine. Dar, trebuie sa te interesezi si de viata ta financiara. Discuta cu un consultant financiar inainte de a arunca prosopul. O sedinta de ultima ora este foarte binevenita pentru tine, asa ca planifica-ti programul in consecinta

SĂGETĂTOR

Se pare ca mai ai cateva zile pana la concediu si deja devii agitat. Nu stii ce cumparaturi sau ce pregateli sa faci. Incearca sa te linistesti si sa iti faci o lista cu tot ceea ce vrei sa iei cu tine astfel incat sa fii sigur ca nu uiti nimic. Partenerul tau de viata te va sicana din cauza agitatiei tale. Ar fi indicat sa iesi la o plimbare in aer liber pentru a te linisti.

CAPRICORN

Astazi vei avea parte de o zi foarte buna. La locul de munca vei reusi sa finalizezi tot ceea ce aveai de facut. Sunt sanse sa primesti o suma de bani drept urmare a unui comision pe care l-ai incheiat recent. Spre seara vei primi un cadou special din partea persoanei iubite.

VĂRSĂTOR

Este timpul sa pui in aplicare planurile pe care le-ai incurajat ca urmare a proceselor interne din ultimele zile. Urca-te pe scaunul soferului si preia controlul. Dupa cum faci, este posibil sa fie nevoie sa ridici putin bariera mentala. Oamenii ar putea fi oarecum abrazivi, iar natura ta sensibila este susceptibila la comentarii grave. Aminteste-ti ca daca oamenii te critica, este pentru ca te iubesc.

PEȘTI

Ziua de azi ar trebui sa fie placuta, plina de vesti minunate, surprize placute si ofera deschiderea usilor de oportunitate pe aproape fiecare nivel. Pauzele din cariera si sansele de a castiga mai multi bani iti pot veni in cale. Poti cunoaste noi prieteni si pot aparea si oportunitati de educatie si de calatorie. Orice s-ar manifesta de fapt din toate acestea depinde de tine. S-ar putea sa gasesti dificile anumite decizii.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
585 locuitori

Zolotievca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Larga și Zolotievca. Localitatea se află la distanța de 57 km de orașul Anenii Noi și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Zolotievca a fost menționat documentar în anul 1860.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.