16 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1604
Horoscopul pentru 17 iunie 2022
Photo: iStock
16 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1604

Horoscopul pentru 17 iunie 2022

BERBEC

Nu este o zi buna ̵sa te concentrezi pe distractie si jocuri. De fapt, s-ar putea sa simti o greutate enervanta cu privire la emotiile tale, facandu-te sa te simti mai putin energic decat de obicei. Exista un ton sobru care iti cere sa privesti la realitate si sa iei cateva decizii serioase cu privire la obiectivele si planurile viitoare. S-ar putea sa simti ca timpul este prea putin.

TAUR

Ai putea intalni astazi o opozitie puternica in ceea ce faci. Cineva pare sa vrea sa taie direct in inima ta. In realitate, acesta este un mesaj care iti transmite sa te gandesti la lucruri in termeni de colectivitate. Fii constient de o perspectiva mai mare in care vezi mai mult decat doar partea ta a problemei. Discuta problemele cu altii inainte de a lua orice decizie majora.

GEMENI

Esti intr-un punct culminant destul de dramatic in ciclul tau emotional astazi si este foarte posibil sa erupi ca un vulcan. Nu iti fie rusine sa te eliberazi de aceste emotii. Natura ta feminina si masculina este conectata, iar ele lucreaza armonios pentru a te exprima la maxim.

RAC

Lucrurile pot deveni putin confuze astazi. Nu simti ca trebuie sa intelegi totul. De fapt, acest lucru poate fi imposibil. Indiferent ce faci, asigura-te ca esti singur. Lasa-ti natura creativa sa straluceasca. Alti oameni sunt destul de maleabili, deci ar trebui sa conduci in aproape orice situatie. Asigura-te ca esti atent si la nevoile altor persoane.

LEU

Nu fi ca un gardian pentru cineva care iti pasa. Poti lasa pe cineva sa continue pur si simplu pentru ca doresti sa eviti o confruntare. Intelege ca acest comportament nu face niciunuia dintre voi nici un bine. Cu cat vei continua, cu atat va afecta mai mult toate partile implicate. Fii deschis si cinstit cu preocuparile tale.

FECIOARĂ

Deodata, lucrurile par sa vina la tine. Drama creste si nu esti sigur daca iti poti aminti toate detaliile. Ia lucrurile pas cu pas pana la un moment dat si incearca sa te ocupi de probleme pe masura ce vin. S-ar putea sa fii coplesit de teama ca situatia va fi mai mult decat poti face. Nu transpira la lucrurile mici.

BALANȚĂ

Urca-te pe scena si spune ce trebuie sa spui. Participarea ta la conversatie este esentiala pentru mentinerea unui flux de energie sanatos. Lucrurile pe care le spui vor avea un efect profund asupra celorlalti, asa ca trebuie sa iti alegi cu grija cuvintele. Bucura-te de o activitate fizica care implica un grup. Fa-l sa devina un eveniment social. Fii un participant activ in toate situatiile de astazi.

SCORPION

Ceva sau cineva iti poate propune sa iei anumite masuri astazi. Poate ca e mai bine sa te zbati si sa te motivezi. Indeparteaza-te de sarcinile pe care le ai si mergi unde vrei sa mergi. Este posibil sa te confrunti cu o problema care te face sa te simti puternic. Oamenii pot fi incapatanati, asa ca pregateste-te pentru un impas.

SĂGETĂTOR

Poti sa simti astazi o agitatie nervoasa care te indemna sa te misti. O calatorie intr-un anumit loc te poate trimite in altul, ceea ce te poate duce intr-o aventura intr-un loc complet diferit. Poate parea ca ai o zi ciudata. Energia zilei te poate lasa sa te simti zdrentuit, dar nu renunta. Persistenta ta va fi rasplatita in cele din urma.

CAPRICORN

O sa ai totul asa cum ti-ai dorit astazi. S-ar putea sa nu te simti deosebit de puternic si, de fapt, ar putea fi cateva persoane care incearca sa te faca sa te simti incompetent. Incearca sa vezi daca aceasta este o tendinta trecatoare si ca vei reveni in curand la normal. Deschide-te putin mai mult decat de obicei si primeste mai multa lumina in viata ta.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa ai dorinta de a calatori, poate sa vizitezi un prieten care locuieste departe. Poti aranja lucrurile in asa fel incat ai putea face ca acest lucru sa se intample. Evenimentele sociale ar putea sa iti ocupe timpul in aceasta seara si ai putea intalni oameni interesati. Un prieten poate avea nevoie de un umar pe care sa se descarce. Astazi esti deosebit de sensibil la problemele altora, deci fii pregatit sa auzi o poveste trista. In caz contrar, ziua ta ar trebui sa mearga bine.

PEȘTI

Vei avea un sentiment conservator pana in ziua in care ti se cere sa devii serios si sa ai grija de afaceri. Poate ca nu este o idee rea. Aceasta atmosfera impamantata te poate ajuta sa te implici intr-o relatie mai profunda cu cineva special. Lasa-ti creativitatea sa straluceasca si incearca sa asculti mai mult decat sa vorbesti. Transforma-ti visele in realitate.

 

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
991 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bezeni, Izvoare și Scăieni. Satul Izvoare este aşezat pe rîul Căinari și este situat la o distanță de 26 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 991 de oameni. Prima mențiune a satului datează din 20 august 1588 cu denumirea de Lozeni (Lozăle).

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.