13 june 2022, 07:30 Kaleidoscope views 1478
Horoscopul pentru 13 iunie 2022
13 june 2022, 07:30 Kaleidoscope views 1478

Horoscopul pentru 13 iunie 2022

BERBEC

Daca nu esti implicat in prezent intr-o relatie, astazi ai putea vedea brusc un vechi prieten sau vecin intr-o lumina noua. Acest lucru poate fi palpitant, dar s-ar putea sa nu fie o idee buna sa faci o anumite miscare spre el inca. Simte-te astazi in mod deosebit senzual si, prin urmare, orice atractie pe care o simti ar putea trece pana maine. Daca esti implicat intr-o relatie, vei fi tentat sa programezi o seara romantica cu partenerul tau.

TAUR

Demnitatea personala poate fi importanta pentru tine astazi. Acest lucru se poate intampla atunci cand lucrurile merg prost sau daca esti acuzat de ceva ce nu ai facut. Intotdeauna ai controlul asupra demnitatii tale. Actiunile tale zilnice confirma acest lucru. Cheia este sa tii cu strictete la ceea ce esti si la ceea ce crezi. Apara-ti demnitatea daca este provocata. Este un lucru pe care nimeni nu il poate lua de la tine, indiferent de ce.

GEMENI

Ai putea fi cam confuz astazi. Mai mult decat probabil, iti va fi greu sa obtii o intelegere exacta a emotiilor. Unul dintre raspunsurile tale automate in astfel de situatii este sa te adresezi unui partener apropiat pentru sfaturi. Din nefericire, acest sfat te poate arunca chiar si mai mult intr-o situatie delicata. Ceea ce ai nevoie mai mult decat orice este sa petreci timp singur.

RAC

Dorinta de a face o achizitie majora de un anumit fel, poate un articol de lux, ar putea sa te faca sa-ti numeri banii astazi. Acest lucru te poate face sa te indoiesti de necesitatea cumpararii. Nu este ziua potrivita in care sa iei o decizie in vreun fel. Astepta cateva zile si ar trebui sa vezi lucrurile mai clar si sa intelegi mai bine situatia.

LEU

Vei avea o dispozitie deosebit de afectiva si iubitoare astazi. Natura ta romantica este sporita si calitatile tale sunt puternicsensibil si receptiv. S-ar putea sa constati ca nu ai nici o problema in a iti comunica sentimentele cele mai profunde altora. Conecteaza-te cu cei de care te simti deosebit de aproape si bucura-te de o seara placuta.

FECIOARĂ

Ziua nu incepe pana cand nu-ti tii capul ridicat si nu analizezi cateva probleme personale. S-ar putea sa muti muntii din loc. Stabilesti ca exista o cale pentru toata lumea. Esti puternic, dar asta nu te va ajuta sa faci nimic. Pastreaza-ti puterea sub control. Concentreaza-te mai mult pe sarcinile prioritare care trebuie facute. De ce nu iti faci o lista?

BALANȚĂ

Ai muncit din greu pentru a-ti imbunatati situatia financiara. S-ar putea sa fii pe punctul de a atinge ceea ce doresti, dar obstacole temporare ar putea sa iti iasa in cale. Ai putea intra in panica, intrebandu-te daca acest lucru inseamna ca nu vei ajunge niciodata acolo unde vrei sa fii. Nu-ti fa griji. Nu este cazul. Trebuie doar sa evaluezi situatia si sa iti dai seama ce trebuie sa faci pentru a depasi acest obstacol.

SCORPION

Discutiile cu cineva care este departe ar putea duce la ego-uri zdruncinate, emotii multe, si apeluri telefonice destul de furioase. Nu te implica intr-o cearta. Incearca sa rezolvi aceasta problema. Schimbarile din anturajul tau ar putea cauza anumite probleme, deci fii pregatit pentru orice.

SĂGETĂTOR

Astazi ai putea finaliza un proiect care a fost dificil, dar important pentru cariera ta. Recunoasterea daruintei si a muncii tale te va face sa te simti coplesit de emotie decat sa te simti confortabil. Va trebui sa faci un efort special pentru a iti controla sentimentele. Ai mutat muntii pentru a ajunge acolo unde esti si e frumos sa fii recunoscut. Seara, sarbatoresti alaturi de cei dragi. O meriti.

CAPRICORN

Cineva sau ceva te poate impulsiona astazi. S-ar putea sa simti un impuls ciudat si te simti nevoit sa te ridici si sa faci ceva. Urmeaza acel instinct si incearca sa scapi de dorinta de a ramane in pat. Adevarul practic poate fi sobru, dar, dupa cum stii , echilibrul este esential. Realizeaza ce trebuie sa faci pentru a mentine functionarea fara probleme.

VĂRSĂTOR

Serviciul pentru altii ar putea dura o mare parte a zilei, poate la un nivel artistic sau poate sub forma unei energii psihice sau vindecatoare. Nu crezi ca eforturile tale sunt neapreciate. Cei pe care ii ajuti pot fi reticenti in a spune orice, dar eforturile tale nu sunt pierdute. Gandeste-te ca o banca. Prietenii tai vor fi acolo pentru tine cand ai nevoie de ei.

PEȘTI

Daca esti implicat in studiul unui anumit subiect, astazi ai putea sa te ingropi in cartile tale si sa inveti cat de mult poti. Acest lucru este bun, pentru ca concentrarea ta este deosebit de buna. Du-te la biblioteca sau intr-o camera privata unde nu vei fi distras. Gaseste cateva lucrari noi pe aceasta tema daca poti. S-ar putea sa descoperi niste informatii surprinzatoare.

 

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
26 locuitori

Sadchi este un sat din cadrul comunei Caterinovca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 123 km de Chișinău. Populaţia satului Sadchi alcătuia 26 de oameni în anul 2011. Satul Sadchi a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.