06 july 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1267
Horoscopul pentru 8 iunie 2022
Photo: Shutterstock/FOTODOM
06 july 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1267

Horoscopul pentru 8 iunie 2022

BERBEC

Unele activitati interesante ar putea avea loc astazi in cartierul tau. Cu siguranta vei dori sa afli mai multe despre ce se intampla. Daca este posibil, poti merge cu niste prieteni apropiati sau cu un partener romantic. Comunicarea cu ceilalti poate sa fie intensa si imbucuratoare acum, asa ca astepta-te sa te doara capul pana la sfarsitul zilei. Este cu siguranta o idee grozava sa petreci ceva timp singur cu un partener romantic in aceasta seara, daca asta e in carti.

TAUR

Interesele tale in afaceri primesc cu siguranta un impuls astazi, poate prin contacte cu prietenii. Problemele legate de cariera cresc vertiginos, iar viitorul tau financiar pare promitator. Continua cu munca buna. Sanatatea ta este deosebit de puternica si viguroasa, dar interesul tau principal este probabil sa fie romantismul, deoarece ar trebui sa te simti deosebit de pasionat. Programeaza o seara intima cu o persoana semnificativa, daca este posibil, si profita la maximum de ea.

GEMENI

Dragostea si romantismul vor fi obiectivul tau principal astazi. Daca in prezent esti implicat romantic, astepta-te la o seara minunat de intensa cu cineva special, daca este posibil sa petreceti timp impreuna. Daca nu esti implicat, nu fi surprins daca cineva nou si interesant intra in viata ta. Abilitatile tale creative sunt, de asemenea, intensificate. Fa-ti tot timpul de care ai nevoie pentru a memora ideile care iti vin in cale. Nu vei dori sa le uiti.

RAC

Visele si viziunile iti imbogatesc latura inovatoare si interactiunile cu ceilalti. Nu ezita sa-ti pui ideile in miscare, chiar daca par putin prea ambitioase. Esti in acord cu inconstientul colectiv si probabil ca vei afla tendintele viitoare, asa ca fii in alerta. Te simti deosebit de sexy seara, asa ca planuieste o intalnire intima, daca este posibil.

LEU

Un vecin sau o ruda cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme s-ar putea sa te contacteze din senin. Fa-ti timp pentru a vorbi, deoarece ti-ar putea deschide usi la care in mod normal nu te-ai astepta. Relatiile de tot felul ar trebui sa mearga deosebit de bine, iar acestea includ si pe cele romantice. Daca esti implicat intr-o relatie, astepta-te sa va apropiati mai mult.

FECIOARĂ

Viata profesionala si veniturile tale ar putea fi imbunatatite astazi prin influenta oamenilor care traiesc in state indepartate sau in tari straine. Dorinta de cunoastere este probabil puternica si s-ar putea sa cauti sa dezvolti niste abilitati noi. Viata ta romantica poate fi asemenea, infloritoare, deoarece te simti pasionat si proiectezi acel sentiment altora. Astepta-te la cateva surprize de la un partener romantic actual sau potential.

BALANȚĂ

Romantismul este in centrul atentiei astazi, deoarece probabil te simti deosebit de pasionat. Aceasta este o zi grozava pentru a iti planifica o seara intima cu un iubit, daca este posibil. Foloseste lumanari si muzica slaba. Esti predispus sa te simti deosebit de pasionat de celelalte interese ale tale, fie ca sunt intelectuale, creative sau orientate spre afaceri. Te poti astepta sa petreci mult timp urmarindu-ti pasiunile, indiferent care sunt acestea.

SCORPION

Este posibil sa te simti deosebit de romantic astazi. Daca esti implicat in prezent, planuieste o seara intima acasa cu iubitul tau. Daca nu esti implicat, totul merge spre bine. Nu fi surprins daca cineva nou si interesant intra in viata ta. Imaginatia ta este ridicata, asa ca ai putea decide sa-ti pui energia in proiecte creative. Ia-ti orice timp ai nevoie. Nu lasa ziua sa treaca pe langa tine.

SĂGETĂTOR

Astazi s-ar putea sa descoperi ca viata ta sociala ia o intorsatura definitiva in bine. Ai putea primi mai multe mesaje sau apeluri care iti starnesc interesul, si vei petrece mult timp discutand despre aranjamentele pentru viitoarele intalniri. Daca nu esti implicat romantic acum, poti afla noutati espre cineva care iti place. Daca esti implicat, asigura-te ca rezervi timp pentru o intalnire intima cu cineva special, daca este posibil. Incearca sa te distrezi.

CAPRICORN

Problemele legate de afaceri si bani pot parea prea bune pentru a fi adevarate. Succesul si norocul in aceste departamente vor fi cu siguranta indicate astazi. Daca ai incercat sa obtii o pauza intr-un domeniu creativ sau artistic, s-ar putea sa se manifeste in sfarsit. Prezentul pare profitabil, iar viitorul luminos.

VĂRSĂTOR

Ar trebui sa te simti deosebit de pasionat astazi, asa ca nu fi surprins daca nu iti poti scoate din minte sexul si dragostea. Daca esti implicat intr-o relatie in prezent, programeaza-ti o seara intima cu iubitul tau, daca este posibil. Daca nu esti implicat, nu fi surprins daca atragi pe cineva nou si interesant sub vraja ta. Pasiunile tale s-ar putea raspandi si in alte parti ale vietii tale, inclusiv in interesele creative si intelectuale. Profita din plin.

PEȘTI

Emotii ingropate de mult din trecut, unele dintre ele placute si altele care au nevoie de eliberare, ar putea sa iasa din subconstientul tau astazi. Este posibil ca acest lucru sa aiba un efect inaltator asupra starii tale mentale si emotionale, asa ca nu te lupta. De asemenea, este posibil sa elibereze orice obstacole pe care le-ai putea avea despre relatii. Prin urmare, te poti astepta ca toate relatiile tale sa prospere – in special cele romantice.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
889 locuitori

Toceni este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vîlcele și Toceni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 889 de oameni. Satul Toceni a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.