06 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2071
Horoscopul pentru 7 iunie 2022
Photo: freepik.dom
06 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2071

Horoscopul pentru 7 iunie 2022

BERBEC

Problemele emotionale te-ar putea incurca astazi la o intalnire de grup. Cei cu care comunici sunt predispusi sa se simta deosebit de stresati si volatili, asa ca fii pregatit pentru orice. Incearca sa stai departe de confruntarile pasionale si nu incerca sa pui paie pe foc. In momente ca acestea, astfel de incercari fac ca atentia nedorita sa se concentreze asupra ta.

TAUR

Stresul ar putea sa se manifeste la un membru al familiei. Aceasta persoana se simte volatila din punct de vedere emotional si cea mai mica iritare ar putea declansa o criza de furie. Incearca sa usurezi presiunea ramanand in afara ei. Nu oferi sfaturi, oricat de bine intentionate ar fi. Aceasta persoana trebuie sa se impace cu orice o deranjeaza.

GEMENI

Prietenii, vecinii si rudele s-ar putea simti in mod deosebit stresati si explozivi astazi. Aceasta nu este o zi buna pentru a initia comunicari intense cu ei. Pastreaza-ti vorbirea usoara si lipsita de importanta. Aceasta este o zi grozava pentru a ramane acasa si a citi, mai ales ca mintea ta este deosebit de receptiva la idei neobisnuite. Internetul, videoclipurile si documentarele TV ar putea fi cele mai informative.

RAC

Economia ar putea avea parte de o noua scadere, si s-ar putea sa auzi de la oameni care isi exprima ingrijorarea cu privire la chestiuni financiare. Nu pune la inima si cu siguranta nu-ti fa griji pentru propria ta stare financiara. Probabil ca tendinta se va inversa in curand si de data aceasta in directia corecta. Nu lua nicio masura drastica inca. Asteapta si vezi ce se intampla. Probabil vei respira usurat.

LEU

Stresul opresiv asupra ta sau a celor apropiati ar putea provoca tulburari deconcertante in relatiile tale de astazi. Incearca sa fii obiectiv si sa rezolvi lucrurile in mod rational, in loc sa faci valuri. Evita sa fii absorbit de certuri in care ai putea spune lucruri pe care le vei regreta. Nu lasa aceasta situatie temporara sa ia tot ce este mai bun din tine. Fa efortul de a ramane concentrat si relaxat. Maine totul ar trebui sa revina la normal.

FECIOARĂ

Stresul ar putea avea un efect asupra ta astazi. S-ar putea sa-ti pierzi temporar ambitia si sa te intrebi daca merita cu adevarat totul. Aceasta nu este o zi buna pentru a incepe proiecte sau pentru a te angaja in discutii importante. Stai acasa si odihneste-te putin daca poti. S-ar putea sa sari peste cateva treburi, dar iti va fi mai bine pe termen lung. Rasfata-te cu o carte buna si niste inghetata.

BALANȚĂ

Noi evolutii surprinzatoare in relatiile de prietenie sau de dragoste ti-ar putea aparea astazi in cale. Cineva s-ar putea indeparta sau poate sa se apropie de tine. Acest lucru s-ar putea dovedi putin nelinistitor la inceput, dar vei fi fericit odata ce te vei obisnui cu ideea. Comunicarea cu oameni noi ar putea aduce, de asemenea, evenimente neasteptate. Fii pregatit pentru vesti mari.

SCORPION

Evolutii neasteptate ar putea interfera cu viata ta de acasa sau cu planurile de a petrece o seara linistita alaturi de familia ta. Acest lucru te-ar putea face sa te simti putin deznadajduit la inceput, dar nu lasa asta sa te atinga. Orice ai face astazi s-ar putea sa iti deschida usi care iti vor aduce beneficii atat pentru tine, cat si pentru cei apropiati. Prinde curaj si fa tot ce trebuie facut. Mai tarziu vei fi bucuros ca ai facut-o.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa astepti cu nerabdare sa vorbesti la telefon cu cineva drag care locuieste departe, dar circumstante care nu pot fi controlate de tine ar putea sta in cale. Poate ca va este dor unul de celalalt, si computerele sau telefoanele sunt o adevarata piedica intre voi. Nu lasa acest lucru sa-ti estompeze entuziasmul. Odata ce ajungi la prietenul tau, asteapta-te sa ai o conversatie interesanta si imbucuratoare din punct de vedere emotional.

CAPRICORN

Desi afacerile si chestiunile financiare continua sa mearga bine, unele vesti destul de nelinistitoare, fie despre finantele tale, fie despre economi in general, ar putea ajunge astazi la tine. Totusi, nu accepta ca adevar nimic din ce auzi pana nu verifici faptele. Energiile planetare se preteaza acum la raspandirea zvonurilor, barfelor si dezinformarii. Aceasta este cu siguranta ziua in care sa te agati de obiectivitatea ta.

VĂRSĂTOR

Poate ca ai asteptat cu nerabdare sa comunici sau sa petreci timp cu oamenii la care tii astazi, daca era posibil, dar circumstantele care nu sunt sub controlul tau pun in cale cateva obstacole neasteptate. Nu intra in panica. Daca esti concentrat si obiectiv, poti gasi o modalitate de a ocoli obstacolele si de a face ceea ce vrei sa faci. Daca esti implicat in proiecte creative, s-ar putea sa pari blocat astazi. Asta ar trebui sa treaca maine.

PEȘTI

Desi te-ai simtit deosebit de puternic fizic in ultimele zile, astazi s-ar putea sa te simti putin obosit. Ai putea chiar sa simti o oarecare ameteala. Nu este nimic de care sa iti faci griji, dar ar trebui sa incerci sa o iei mai usor. Nu fa miscare daca nu te simti in stare. Odihneste-te. Chiar daca va trebui sa amani unele treburi, vei fi mai bine pe termen lung.

Source: newsler.ru

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1650 locuitori

Roşcani este un sat şi comună din raionul Străşeni. Roşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 6 m de orașul Strășeni și la 13 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1650 de oameni. Satul Roșcani a fost menționat documentar în anul 1622.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.