06 january 2022, 20:00 Kaleidoscope views 1476
Horoscopul pentru 2 iunie 2022
06 january 2022, 20:00 Kaleidoscope views 1476

Horoscopul pentru 2 iunie 2022

BERBEC

Caile laterale te pot duce unde vrei sa mergi astazi. Se spune ca o linie dreapta este cea mai rapida cale de a conecta doua puncte. Dar, atunci cand vine vorba de atingerea unui scop, cu cat mai multa finete poti obtine, cu atat mai multa incredere vei genera. S-ar putea sa fii invins pentru a fi mai tare si fortat sa-ti urmaresti obiectivele. Crezi sau nu, se poate face mai mult progres prin calatoria pe traseul pitoresc acum. Uneori, viteza mai lenta este mai rapida, mai ales atunci cand doresti sa o faci bine.

TAUR

Dorintele iubitoare care vin de departe pot fi o adevarata stralucire a zilei dar te tin in asteptare. Este usor sa creezi tot felul de fantezii in jurul unei persoane pe care nu ai cunoscut-o sau de care ai fost mult timp separat. Sorteaza-ti cu atentie sentimentele, bucura-te de cele care sunt inaltatoare si inofensive, dar sa fii in mod corespunzator prudent de cele care ar putea fi otrava infasurata in ambalaj de bomboane. E destept sa-ti protejezi inima pretioasa. Ai incredere, dar verifica cu atentie sfaturile pe care le primesti.

GEMENI

Probleme de computer sau anumite erori bancare ar putea sa iti trimita informatii eronate cu privire la finantele tale. Poate ca banca spune ca ai mai putini bani decat ai crezut sau se poate ca un proiect de lege sa fie mai mare decat crezi tu ca ar trebui sa fie. Daca poti, asigura-te ca totul se va rezolva astazi. Nu vei dori sa iti petreci ziua sub acesta indoiala. Vei dori probabil sa te rasfeti cu o frivolitate totala.

RAC

Astazi s-ar putea sa te simti prea suprasolicitat sa te concentrezi pe toate obiectivele pe care incerci sa le atingi, mai ales daca sunt financiare. Problemele trecute ar putea aparea in momente nefericite, dar vor trebui sa fie eliberate. Daca nu esti atent, acest lucru ar putea sa te impiedice sa faci ceea ce trebuie sa faci. Mentinerea racelii este cel mai important lucru de retinut.

LEU

Tehnologia ar putea sa iti pregateasca calea pentru a iti mari semnificativ veniturile, posibil prin noi competente sau investitii. Aceasta este probabil o dezvoltare foarte pozitiva, stabilind etapa pentru succesul financiar viitor. Unele vise neobisnuite si interesante ar putea veni in calea ta, aducand revelatii neasteptate despre tine si trecutul tau – si posibil despre viitorul tau. Scrie-le! Ar putea sa detina mesaje importante pentru tine.

FECIOARĂ

Depui o multime de timp la lucru pe ceva ce ai incercat sa inveti mai bine? Ai putea fi mai confuz decat astazi. S-ar putea sa te intalneati cu un nou concept care nu are sens la prima vedere. Gandeste-te la altceva. In cele din urma vei gasi solutia pentru orice nelamurire ai. Fii rabdator.

BALANȚĂ

O cadere minora si destul de stupida cu un prieten sau un partener romantic te-ar putea duce in extaz. Aceasta este o reactie exagerata. S-ar putea sa trebuiasca sa scapi pentru o vreme, inainte sa poti intelege totul. Prea multe cerinte din partea altora ar putea sa te faca sa te simti folosit. Incearca sa ii eviti pentru a te controla pe tine insuti.

SCORPION

Exista posibilitatea ca din cauza unor probleme financiare sa te certi cu partenerul de viata. Ar fi bine sa asculti si parerea lui inainte de a face anumite acuzatii. Astazi vei avea ocazia sa cunosti o persoana ce iti va oferi o noua oportunitate de a iti imbunatati veniturile. Ar fi bine sa nu te grabesti in a accepta acea oferta, pana nu esti lamurit de ceea ce trebuie sa faci.

SĂGETĂTOR

Un miros familiar ii poate transmite idei noi imaginatiei tale salbatice. Poate ca te-ai mutat brusc cand te-ai intalnit cu cineva pe care l-ai adorat. Odata ce imaginatia incepe sa functioneze, ar putea fi dificil sa o incetinesti. Lumea ta fantastica este probabil cel mai sigur loc in care te poti ascunde pentru a evita realitatea. Continua sa joci in trecut, daca vrei sa fii astazi acolo.

CAPRICORN

Ai putea sa te confrunti astazi cu un conflict intern si sa nu fii siguri cum sa procedezi. O parte din tine simte nevoia de a lupta, in timp ce o alta parte, un aspect mai mental, iti cere sa pastrezi aceast indemn neatins. S-ar putea ca acest conflict sa te tina imobilizat, din cauza lipsei de incredere in oricare tabara. Incearca sa nu fii stresat in fata unei singure probleme.

VĂRSĂTOR

In ultima perioada se pare ca ti-ai pierdut rabdarea de altadata. Esti mult mai impulsiv si nu foarte atent la ceea ce le spui celorlalti. Ar fi bine sa fii atent la ceea ce faci deoarece poti rani sentimentele cuiva si sa castigi numeroase antipatii. Decat sa arunci vorbe la intamplare, mai bine te bazezi pe tacere si pe intuitia care iti va spune exact ce trebuie, atunci cand va fi necesar.

PEȘTI

De obicei nu iti place ceea se intampla in prezent si de aceea preferi sa te refugiezi in trecut. Exista posibilitatea ca unele amintiri din trecut sa reinvie astazi si te fac sa te simti bine, chiar daca un pic nostalgic. Nu uita ca un succes inregistrat atunci poate fi foarte usor transformat intr-o victorie si astazi, iar totul depinde de modul in care tu privesti lucrurile.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
114 locuitori

Rediul de Sus este un sat din cadrul comunei Albineţul Vechi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 114 oameni. Satul Rediul de Sus a fost menționat documentar în anul 1552.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.