30 may 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1598
Horoscopul pentru 31 mai 2022
Photo: 1rre.ru
30 may 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1598

Horoscopul pentru 31 mai 2022

BERBEC

Este important sa fii foarte precaut astazi. Daca trebuie neaparat sa iesi, asigura-te ca esti calm si linistit inainte de a te urca la volanul unei masini. Nu uita de acea casca daca mergi cu bicicleta. Emotiile puternice care apar in acest moment sunt de natura sa declanseze un raspuns fizic care ar putea fi destul de puternic, chiar si putin violent. Atentie la astfel de tendinte.

TAUR

Astazi vei simti cum energia iti curge prin vene. Traiul in izolare a jucat un rol important in tendinta ta de a te ascunde acasa atunci cand nu te simti 100% sigur. Desi blocarea ar putea fi inca prezenta, te vei simti mult mai bine si gata sa invingi lumea. Emotiile tale sunt in concordanta cu actiunile tale si asta aduce o mare claritate. Stii traseul pe care doresti sa il urmezi.

GEMENI

Personalitatea ta nebuneasca va fi apreciata astazi, dar nu o duce prea departe. Lasa loc seriozitatii pentru a intra in imagine. Exista o senzatie de vis si tulbure in aceasta zi care ti-ar putea face dificil sa te concentrezi asupra unui singur lucru. Daca pretinzi ca stii raspunsul atunci cand nu stii, vei incurca doar oamenii care se bazeaza pe cunostintele sau autoritatea ta. Respecta faptul ca toata lumea vrea raspunsuri in aceste zile.

RAC

Incearca sa te simti in largul tau astazi. Aminteste-ti ca pacea interioara este o parte importanta a sanatatii tale, iar mentinerea acestei valori de baza este esentiala in timpul unei pandemii. Gaseste pace prin reflectie si o trecere in revista a locului in care te afli. In loc sa te concentrezi asupra lucrurilor materiale, concentreaza-te mai mult pe starea ta emotionala. Este posibil ca si altii sa se simta sensibili, asa ca roaga-i sa ti se alature in acest exercitiu.

LEU

Poate fi greu sa gasesti raspunsuri astazi si de asemenea, s-ar putea sa iti fie greu sa iti exprimi punctul de vedere, mai ales ca capul tuturor este in nori. Mai bine le dai un impuls, in loc sa incerci sa ii fortezi sa revina inapoi la realitate. Verifica lucrurile dintr-o perspectiva diferita.

FECIOARĂ

Aceasta este ziua ta. S-ar putea sa descoperi ca oamenii graviteaza spre tine pentru sfaturi si sprijin. Ei sunt predispusi sa-si coboare garda si sa accepte mai deschis lucrurile in care crezi. Conversatiile ar putea duce la mai multe subiecte spirituale si, inainte de a-ti da seama, vei da lectii despre sensul vietii. Dintr-o data, gandurile tale private ajung la un public urias care este dornic de cuvintele tale. Utilizeaza aceasta putere in mod responsabil.

BALANȚĂ

Este important sa fii foarte precaut astazi. Daca trebuie neaparat sa iesi, asigura-te ca esti calm si linistit inainte de a te urca la volanul unei masini. Nu uita de acea casca daca mergi cu bicicleta. Emotiile puternice care apar in acest moment sunt de natura sa declanseze un raspuns fizic care ar putea fi destul de puternic, chiar si putin violent. Atentie la astfel de tendinte.

SCORPION

S-ar putea sa nu vrei sa recunosti ceva astazi, desi stii ca este adevarat. Devine mai evident decat crezi daca te ascunzi in spatele unei bariere care s-a format intre tine si cineva apropiat. Daca insisti sa actionezi in acest fel, intreaba-te de ce te deranjezi chiar sa ramai in relatie. Urgentele globale nu anuleaza neaparat problemele personale. Fii bland cu tine in aceasta perioada dificila.

SĂGETĂTOR

Ca si cum ai juca un joc de sah, gandeste-te cu atentie la urmatoarea ta miscare. Poate ca adversarului tau ii ia prea mult sa faca urmatoarea miscare. Daca lasi nerabdarea sa-ti forteze mana, ai putea sa iei decizia prea repede. Simte-te liber sa iti iei cat timp ai nevoie. Cealalta persoana poate sa se gandeasca deja la doua sau trei miscari inaintea ta. Ramai calm si concentrat.

CAPRICORN

Iesi din carapacea ta astazi si vei observa ca oamenii sunt mult mai sensibili la sentimentele tale, deoarece ei insisi par sa fie mai emotionati. Este posibil ca comunicarea sa aiba loc mai mult prin canale nerostite decat prin metode traditionale, ceea ce este interesant intr-un moment in care majoritatea conversatiilor au loc prin mijloace electronice. Fa tot posibilul pentru a ii face pe altii sa stie ca ii asculti.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa te simti putin nelinistit, pentru ca simti ca ti se pregateste ceva, dar nu poti sti ce inca. Aceasta energie este ca un rau care ce trece rapid pe sub un pod pe care te afli. Apa este tentanta, dar nu poti gasi curajul sa sari inauntru. Nu simti ca trebuie sa faci parte din toate. Extinzand metafora, poate ca destinul tau se afla de cealalta parte a podului si nu in rau. Vei ramane mult mai uscat asa.

PEȘTI

Daca te-ai trezit in aceasta dimineata si ai vrut doar sa stai in pat, stii ca nu esti singur. Astazi experimentezi o caldura sensibila care te face sa te simti vulnerabil la vantul rece al realitatii. Cuvintele dure par sa taie mai adanc decat de obicei, facandu-te sa-ti doresti sa nu fi parasit niciodata caldura patului tau. Inconjoara-te de oameni care te sustin, fie in persoana, fie de la distanta.

Source: horoscop.ro

Keywords:

mai , horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1508
Populația:
1076 locuitori

Coşcodeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobletici, Coșcodeni și Flămînzeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1076 de oameni. Satul Coșcodeni a fost menționat pentru prima data în anul 1508 cu numele Flămînzeni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.