29 may 2022, 19:00 Kaleidoscope views 4565
Horoscopul pentru 30 mai 2022
29 may 2022, 19:00 Kaleidoscope views 4565

Horoscopul pentru 30 mai 2022

BERBEC

Nu este o zi buna pentru a da unele examene deoarece vei avea parte de un mare esec. Vei avea o stare de nervozitate din cauza unor dificultati financiare dar ar fi mai bine sa incerci sa iti pastrezi calmul.

TAUR

Vei descoperi ca esti legat de unele persoane iar comunicarea dintre voi se va dovedi a fi foarte valoroasa. Te vei simti uneori ca si cum ai fi un arbitru ce va trebui sa rezolvi unele dispute dintre anumite persoane apropiate. O ruda iti va oferi o suma de bani cu conditia sa o ajuti la unele treburi casnice.

GEMENI

Nu are rost sa incerci sa dai sens anumitor lucruri astazi. O mare parte din ceea ce se intampla are loc la un nivel inconstient si sfideaza orice explicatie rationala. Este posibil sa fi avut un vis demn de interpretare profesionala. Daca poti suporta inchiderea intelectului tau, aceasta ar putea fi o zi foarte profitabila pentru tine.

RAC

Vei dori sa intri in actiune astazi. Simte-te liber sa ii comanzi pe altii pentru o schimbare si sa ii delegi. O abordare agresiva este exact ceea ce trebuie si ai capacitatea de a livra bunurile. Incercarea de a face totul singur poate parea o idee grozava la inceput, dar este mai bine sa soliciti ajutor, astfel incat ceilalti sa se simta implicati si sa te poti concentra pe a face o treaba mai buna cu mai putine sarcini.

LEU

Ingrijorarile legate de rude sau prieteni te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei. Poate ca nu esti sigur de ceea ce nu este in regula si te simti neajutorat. Indiferent de grijile vagi pe care le-ai avea, nu incerca sa afli adevarul fara sa stii faptele. Nu este o zi buna pentru a face comisioane. Intarzierile si obstacolele ti-ar putea provoca o multime de frustrari si pierdere de timp.

FECIOARĂ

Lucrurile se pot intampla chiar sub nasul tau astazi si s-ar putea sa nu fii constient de asta. Lucrul care va fi evident, este reactia ta la situatia in care acest eveniment ascuns iese brusc la lumina. O explozie pasionala este probabil, din cauza starii emotionale sporite a oamenilor. Incearca sa lucrezi cu aceasta energie in loc sa i te opui.

BALANȚĂ

Te simti oarecum enervat astazi? Acest lucru nu este deloc surprinzator, deoarece ziua te inspira sa arunci o privire lunga si dura asupra a ceea ce se intampla cu viata ta. Parca iti dai seama brusc ca deciziile pe care le iei pot avea impact la mare distanta. Dar nu lasa asta sa te impiedice sa te angajezi intr-un curs de actiune. Fii aventuros!

SCORPION

Unii oameni spun ca pierzi timp in viata din cauza tendintei tale de a o observa, mai degraba decat de a o experimenta direct. Daca acesta este cazul, atunci ziua de astazi va fi o plecare reala pentru tine. Veti parea brusc mai mult in contact cu sentimentele tale si vei fi mai prezent si mai conectat cu cei din jur. Te simte bine pentru o schimbare, nu-i asa?

SĂGETĂTOR

In aceasta zi vei fi mai sensibil ca de obicei si vei incerca sa provoci anumite persoane la cearta. Ideal ar fi sa iti pastrezi calmul pentru a evita anumite conflicte care nu iti vor benefice pe viitor. Daca ai posibilitatea sa iei o pauza, nu ezita. Probabil timpul petrecut alaturi de familie va reusi sa iti readuca buna dispozitie.

CAPRICORN

Poate ca ar trebui sa iti suspenzi inhibitiile pentru o zi si sa iti lasi visele sa te ghideze. De exemplu, iti poti imagina ca nevoia de a face orice alegeri a disparut. Sau s-ar putea sa iti acorzi o vacanta ca sa scapi de treburile zilnice. Cu siguranta ar fi o usurare. Cine stie? S-ar putea sa evoci o realitate din lucrurile viselor tale.

VĂRSĂTOR

Creierul tau zumzaie in viteza mare. Oricine ar ameti incercand sa proceseze chiar si o fractiune din lucrurile care iti trec prin minte intr-o singura zi. Cheia pentru tine este sa nu vorbesti fiecare gand cu voce tare, ci sa iti mentii procesarea interna. Oamenii vor sa auda decizia ta finala, nu procesul prin care ai trecut pentru a o lua.

PEȘTI

Un moment romantic alaturi de cineva special ar putea fi in regula astazi. Cu haosul de zi cu zi al muncii si al traiului, poate fi dificil sa obtii un timp de calitate singur. Daca nu faci planuri specifice, pot trece luni inainte ca acest lucru sa se intample. Ia situatia in mana si fa aceste planuri. Daca esti singur, ia in considerare aranjamente pentru o intalnire sau petrecerea timpului cu un prieten, daca este posibil.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022 , mai

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1213 locuitori

Ceadîr este un sat şi comună din raionul Leova. Ceadîr este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Leova și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1213 oameni. Satul Ceadîr a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.