23 may 2022, 19:30 Kaleidoscope views 1516
Horoscopul pentru 24 mai 2022
Photo: depositphotos.com
23 may 2022, 19:30 Kaleidoscope views 1516

Horoscopul pentru 24 mai 2022

BERBEC

Partenerul tau poate fi peste tot astazi! Esti dispus sa asculti? Te intereseaza o anumita dragoste? Probabil ca nu. S-ar putea sa fi avut o zi grea si sa simti nevoia sa petreci un timp linistit impreuna cu partenerul de viata. Chiar daca nu satisfaci cerintele partenerului tau, nu trebuie sa iti faci griji. Se intampla oricui din cand in cand.

TAUR

Aceasta este ziua ta pentru a straluci din multe puncte de vedere. Actiunile tale sunt exact pe tinta, iar tot ceea ce faci, te va face cunoscut tuturor. Exista o putere linistita a fiintei tale care iese ocazional iar cand o va face, oamenii o vor observa pe kilometri in jur. Ziua de azi iti ofera ocazia sa-ti arati lumii puterea si pasiunea incredibila care le ai.

GEMENI

S-ar putea sa te intrebi de ce toata lumea trebuie sa fie atat de serioasa si emotionata dintr-o data. Este posibil sa te simti si tu asa. Ia acest lucru ca pe o reamintire ca exista multe trepte diferite ale vietii si nu toate se intersecteaza neaparat cu calea ta. Aceste forte sunt susceptibile sa se faca cunoscute intr-un mod destul de traumatizant astazi. Pregateste-te sa te aperi pe tine si motivele tale.

RAC

Incarca-te cu rabdare si apuca-te de treaba. Ziua de astazi ti-a pregatit o multime de surprize. La serviciu vei fi nevoit sa faci unele comisioane pentru a putea primi anumite beneficii, iar acasa vei fi intampinat de cei mai buni prieteni care te vor invita in oras sa sarbatoriti un anumit succes. Vei avea posibilitatea sa intalnesti un vechi prieten pe care nu l-ai mai vazut de foarte mult timp.

LEU

 

Nu este o zi pentru oamenii subtili si sensibili ca tine. De fapt, castigatorul va fi probabil cel care striga cel mai tare la masa. Aerul agresiunii va avea un efect negativ asupra ta. Ai putea fi oarecum suparat si mai vulnerabil decat de obicei. Ar fi intelept sa stai departe de toata agitatia.

FECIOARĂ

O seara relaxanta la domiciliu poate fi exact ceea ce ai nevoie, dar un coleg iti poate cere sa participi la un eveniment social sau o petrecere. S-ar putea sa fi avut cateva zile stresante si o astfel de petrecere poate fi ultimul lucru pe care vrei sa-l faci. Nu-ti fie frica sa spui nu. Vor fi multi colegi acolo. In acest moment ai nevoie de odihna mai mult decat de contacte.

BALANȚĂ

Este posibil sa fii confuz cu privire la unele cereri care iti vor veni astazi. Sunt sanse ca persoanele care le pot rezolva sa nu fie disponibile iar tu sa fii singurul ramas. Desi acest lucru se poate simti bine la un anumit nivel, este de asemenea o modalitate de a evita anumite problemele.

SCORPION

Anumite intrebari despre viata de familie nu sunt la fel de taiate si uscate cum crezi. Acest lucru poate fi cazul atunci cand sunt implicate emotii. Cu toate acestea, mai mult decat oricine altcineva, trebuie sa ai grija sa nu ranesti sentimentele cuiva. Astazi se poate intampla ceva care iti va permite sa controlezi situatia in timp ce iti controlezi emotiile.

SĂGETĂTOR

Discutia cu un anumit prieten te poate pe ganduri. Se pare ca anumite decizii pe care le-ai luat in ultima vreme nu au fost chiar atat de bune pe cat ai fi crezut. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa repari anumite greseli pentru a fi sigur ca viitorul carierei tale nu va fi afectat. Ai grija la felul in care te exprimi in aceasta zi, deoarece risti sa fii inteles gresit de catre cei din jur.

CAPRICORN

Gandirea pozitiva poate face ca viata sa se mute intr-o directie mai buna, dar nu poti nega realitatea. Daca esti sigur ca norocul va fi de partea ta, probabil ca nu poti nega realitatea, dar retine ca norocul nu arata intotdeauna asa cum ai crezut ca va fi. Doar fii precaut si stii ca, in timp ce poti spera la cele mai bune, trebuie sa te pregatesti si pentru ce e mai rau, si trebuie sa incerci sa poti accepta un rezultat care este undeva la mijloc.

VĂRSĂTOR

Negocierea relatiilor dintre unii colaboratori va fi extrem de usoara pentru tine astazi, deoarece nimeni nu poate argumenta ceea ce vei prezenta. Abilitatea ta de a explica punctele de vedere complexe cu o simplitate clara este un instrument puternic si va ajuta pe toata lumea sa pastreze perspectiva adecvata. Sugereaza-le celorlalti implicati sa incerce sa inteleaga punctele de vedere opuse.

PEȘTI

Cu abilitatile tale psihice, esti capabil sa arunci o lumina asupra problemelor in care adevarul a fost necunoscut de ceva timp. Poti sa iti folosesti sensibilitatea pentru a taia inima problemei si pentru a expune adevarul. Acest tip de comportament probabil ca nu va veni fara frictiune din partea celorlalti. Iti poti garanta ca o vei face si este important sa dezvaluesti adevarul.

 

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1589
Populația:
1306 locuitori

Frasin este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Caraiman și Codrenii Noi. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1306 locuitori. Satul Frasin a fost menționat documentar în anul 1589.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.