20 may 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1805
Horoscopul pentru 21 mai 2022
Photo: unian.net
20 may 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1805

Horoscopul pentru 21 mai 2022

BERBEC

Ultima perioada nu a fost asa cum ti-ai dorit. Cand simti ca nimic nu mai are vreun rost, vei observa ca o raza de soare incearca sa se strecoare printre norii negrii de griji si probleme. Astazi vei avea ocazia sa iti indeplinesti cel mai mare vis. Exista posibilitatea sa primesti o suma importanta de bani sau chiar o mostenire. Zambeste! Este timpul tau sa radiezi!

TAUR

Nu incerca sa fortezi ideile cuiva. Este important sa mentii neutralitatea, astfel incat sa poti actiona dintr-o stare de spirit constanta cand cineva va are o problema care trebuie abordata imediat. Cheia este sa actionezi mai degraba decat sa reactionezi la o anumita situatie. Daca stii ca ai dreptate in legatura cu ceva, pastreaza pentru tine. Nu este nevoie sa stresezi persoanele din jur si sa le spui ca gresesc.

GEMENI

In ultima vreme esti total diferit de cei din jurul tau in ceea ce priveste modul in care te gandesti la viitor. Parca ti-e frica sa te uiti inainte, in timp ce altii jubileaza ca si cum ii asteapta un drum drept si fara obstacole. Poate ar fi cazul sa furi si tu putin optimism de la cei din jur.

RAC

Este vremea deciziilor serioase pentru tine si va trebui sa le iei cat se poate de curand pentru a evita consecinte nefaste. Se pare ca in ultima vreme nu te prea intereseaza foarte mult parerea familiei desi unii ar spune ca ar fi bine sa tii cont de cuvintele celor care au mai multa experienta. Pana la urma tu esti cel care suporta un posibil esec. Incearca sa te bazezi pe intuitie in tot ceea ce faci.

LEU

Amestecul neasteptat de oameni care te inconjoara astazi va crea o combinatie buna de energie. Ideile mici despre care se vorbeste in dimineata zilei de astazi se vor transforma in idei mai mari pe masura ce ziua se va desfasura. Se pare ca unele proiecte la care ai renuntat vor avea in sfarsit o sansa sa se intample la urma urmei!

FECIOARĂ

Exista posibilitatea ca ziua de astazi sa iti aduca o mare bucurie interioara, liniste si un sentiment de siguranta pe care nu l-ai mai avut de mult timp. In aceasta zi pur si simplu stii ce e de facut si care este calea cea mai buna de urmat atat pe plan profesional, cat si personal. De asemenea, sunt sanse sa primesti anumite confirmari a unor alegeri pe care le-ai facut in ceea ce priveste viitorul carierei tale.

BALANȚĂ

In aceasta zi te gandesti sa te schimbi. Se pare ca te-ai saturat sa fii marioneta anumitor persoane si vrei sa pui piciorul in prag. Exista posibilitatea ca anumite persoane sa nu fie de acord cu comportamentul tau si sa iti atraga atentia. Incearca sa faci in asa fel incat sa nu jignesti persoanele care nu au nici o vina.

SCORPION

Cineva apropiat te va vizita fara sa te anunte, ceea ce te va indispune. Incearca sa iti ascunzi reactiile deoarece exista riscul ca acea persoana sa se simta prost. Chiar daca nu iti place, incearca sa o faci pe gazda primitoare pentru a nu provoca anumite discutii in contradictoriu.

SĂGETĂTOR

Un frate sau un vecin s-ar putea sa nu se simta foarte comunicativ. Exista posibilitatea ca aceasta persoana sa nu se comporte in mod normal si prietenos, dar nu impartaseste cu nimeni de ce. Acorda-i o pauza. S-ar putea sa fi existat niste vesti suparatoare la care prietenul tau nu se poate opri sa se gandeasca. Pana maine va reusi sa revina la starea initiala. Fii rabdator!

CAPRICORN

Ai multe de sarbatorit, astazi, mai ales cand e ceva legat de dragostea ta. Astazi poti primi o veste de la persoana iubita, care te va face sa fii foarte entuziasmat. Se pare ca ati fost impreuna recent, participand la multe mese festive si adunari sociale, dar veti putea avea parte si de putin timp doar pentru voi. Fa ce poti pentru a rezolva asta in seara asta!

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa ai o durere in gat si simptome usoare de raceala astazi. Acest lucru iti poate afecta capacitatea de a lucra. Ar fi bine sa iei in considerare propunerea de a merge la cabinetul medicului, decat sa ignori sanatatea ta. Nu ignora sfaturile pe care le primesti in aceasta zi, deoarece nu stii cand iti vor fi utile.

PEȘTI

Stii foarte bine la ce esti bun si capabil. Tot ce trebuie sa faci este sa iti folosesti puterile pentru a iti atinge scopurile. Pot exista momente in care te simti dezamagit si vei vrea sa renunti sau cand pur si simplu nu ai chef sa faci ceva. Incearca sa reduci aceasta tendinta cat mai mult si nu lasa nimic sa iti stea in cale. Acesta este momentul pe care l-ai asteptat sa abordezi un subiect dificil cu persoana iubita. Discutati problema si veniti cu solutii impreuna, lucrand in echipa.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
2476 locuitori

Hiliuţi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Hiliuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2476 de oameni. Satul Hiliuți a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.