05 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2608
Horoscopul pentru 7 mai 2022
Photo: 1plus1.ua
05 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2608

Horoscopul pentru 7 mai 2022

BERBEC

Ceva poate sa iti distraga un prieten apropiat astfel incat acea persoana sa nu fie o companie prea placuta. Nici prietenul tau nu vrea sa iti impartaseasca sursa preocuparii sale. Nu incerca sa porti o conversatie prea lunga pe acest subiect si incearca sa iti lasi prietenul sa se descurce singur. Uneori, asta e tot ce poti face.

TAUR

Exista posibilitatea ca informatiile pe care le vei primi de la cineva care vine de departe sa te ajute sa ajungi afiliat intr-o afacere. Totul pare promitator pentru activitatile de grup si pentru promovarea educatiei tale astfel incat te vei concentra pe tot ceea ce trebuie sa faci. Te vei gandi la o calatorie iar prietenii vor lua in considerare ideia ta si li se va parea distractiv sa participe.

GEMENI

In sfarsit te poti relaxa putin! La asta te-ai putea gandi cu energia cereasca de astazi. Timpul este perfect pentru a te pregati pentru provocarile care pana acum erau doar o neliniste in interiorul tau. Daca gandesti clar astazi, este pentru ca ai puterea sa te confrunti cu problemele tale. Acum ca ai increderea in tine, s-ar putea sa-ti deschizi inima si mai larga pentru cineva drag.

RAC

Probabil ca in aceasta zi vei simti atractia pentru un stil de viata mai sanatos. Chiar daca viata sanatoasa pare a fi un angajament pe termen lung, lucrurile mici pot conta cel mai mult. Poti incepe sa faci anumite schimbari pentru a face mai sanatoasa fiecare zi cum ar fi o plimbare in aer liber si sa incerci sa mananci o salata in loc de burger la pranz. Aceste mici schimbari iti dau puterea de a face multe lucruri fara a fi coplesit. Inainte de a iti da seama, vei observa ca va deveni un stil de viata!

LEU

Iubirea este astazi foarte mult in aer, asa ca profita de acest mediu propice! Invita persoana iubita la joaca! Sau, daca nu ai un coechipier in viata ta in acest moment, gaseste alte modalitati de a indeplini pasiunea pe care o simti. Petrece dupa-amiaza citind un roman bun sau invita un prieten sa vizioneze un film cu tine. Distreaza-te!

FECIOARĂ

Comunicarea cu prietenii si partenerii ar trebui sa fie clara, deschisa, onesta si de sustinere astazi. Afectiunea se arata fara retinere sau suprasolicitare. Daca in prezent esti implicat intr-o relatie, dar nu esti inca angajat, o declaratie de dragoste si o expresie a dorintei de a muta relatia la nivelul urmator ar putea fi in vant. Cel putin, iubitul tau ar trebui sa-ti spuna macar un compliment sau doua!

BALANȚĂ

Ai probleme cu iluminatul sau incalzirea in casa ta? Daca da, s-ar putea sa nu poti sa dai de un profesionist astazi. Pot exista probleme in intregul cartier. S-ar putea sa fii nevoit sa iesi cu lumanarile si lanternele pentru a trece peste aceasta seara. Este un inconvenient minor care va fi remediat in curand. Gandeste-te la asta ca la o aventura!

SCORPION

Cu cat vorbesti mai mult cu oamenii, cu atat vei avea mai mult succes. Toata lumea este o resursa valoroasa, asa ca acceseaza aceasta fantana nelimitata. Agilitatea ta cu cuvintele si faptele este impresionanta, asa ca foloseste-o in avantajul tau. Prietenii sunt o sursa de mare bucurie si aceasta este o perioada minunata pentru a fi alaturi de ei. In cea mai mare parte, nu conteaza ce faci. Persoana cu care esti in aceste momente este importanta.

SĂGETĂTOR

Cei care stiu realitatea iti considera lipsa de incredere frustranta. Talentele tale sunt uimitoare pentru simpli muritori, dar totusi iti iei foarte rar credit pentru toate abilitatile tale. Astazi ai ocazia sa participi la un proiect care iti poate face rau pe plan personal sau in cariera. Nu numai ca puteti face asta, dar o poti face mai bine decat oricine altcineva!

CAPRICORN

Pe negandite faci un lucru ce ii afecteaza pe cei din jur nu prea iti dai seama de asta. Ti se pare ciudat ca cei din casa te evita gandindu-te ca tu nu ai facut nimic grav in ultima vreme. Abia cand ghicesti de unde ar putea proveni supararea lor, pregatesti o serie de scuze.

VĂRSĂTOR

Este posibil sa primesti cateva vesti neplacute astazi. Poate ca apar schimbari la locul de munca despre care ai citit in ziarul de dimineata sau s-ar putea sa primesti un apel telefonic care iti aduce cateva vesti suparatoare despre un vechi prieten. Va trebui sa iei informatiile pas cu pas si sa nu lasi nimic sa iti strice ziua. Cu intensitatea energiilor planetare in joc, risti sa exagerezi excesiv.

PEȘTI

Schimbarile nu sunt pe placul tau, mai ales in prag de weekend si totusi esti anuntat ca se vor face niste modificari la locul de munca si ca tu va trebui sa preiei si responsabilitatile unor colegi ce vor fi disponibilizati. Din pacate nu ti se va spune nimic despre marirea salariului, fapt ce te nemultumeste puternic.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
5542 locuitori

Puhoi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Puhoi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ialoveni și la 50 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5542 de oameni. Puhoi a fost menționat documentar în anul 1469.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.