28 april 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2198
Horoscopul pentru 29 aprilie 2022
Photo: Shutterstock/FOTODOM
28 april 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2198

Horoscopul pentru 29 aprilie 2022

BERBEC

O dorinta brusca de a-ti extinde orizonturile te-ar putea face pe tine si, eventual, pe un partener romantic sa te gandesti sa te intorci la scoala, poate pentru o diploma avansata. Totusi, scoala pe care o iei in considerare ar putea fi situata intr-un oras sau chiar intr-o tara straina. Urmarirea dorintei tale ar putea necesita o planificare atenta. Drept urmare, tu si iubitul tau s-ar putea sa aveti conversatii intense in urmatoarele cateva zile.

TAUR

Cateva idei noi pentru extinderea orizontului la un anumit nivel ti-ar putea veni astazi printr-o sursa neasteptata, eventual chiar prin vise sau viziuni. Daca o idee vine printr-un vis sau un fulger de perspectiva, nu o considera nebuna. Probabil ca merita o analiza atenta, daca nu altceva. Este cu siguranta necesara o anumita cercetare si, eventual, consultarea cu oameni cunoscatori. Gandeste-te la asta!

GEMENI

Idei pentru o noua intreprindere, care ar putea fi orice, de la o petrecere la o vacanta la o noua afacere, te-ar putea face sa petreci mult timp la telefon astazi. Va trebui sa te consulti cu oameni care stiu ce doresti sa faci si cel putin sa pui bazele pentru a face aranjamente solide. Unele lucruri care le poti auzi pot fi confuze, dar nu iti fie teama sa ceri o explicatie.

RAC

Te-ai gandit sa fii in forma investind in niste echipamente de exercitii? Daca da, aceasta ar putea fi ziua in care sa iesi si sa-l iei. Nu fi surprins daca prietenii, rudele si vecinii vor sa vina si sa incerce. Sanatatea si fitness-ul sunt foarte mult in mintea ta acum, asa ca ai putea dori, de asemenea, sa iei niste carti despre orice disciplina te intereseaza.

LEU

Curiozitatea si energia creativa pot fi stimulate astazi de informatiile pe care le primesti din carti, documentare sau conversatii cu persoane familiare cu domeniul pe care il explorezi. Drept urmare, ai putea veni cu un nou proiect inovator, care sa te tina pe tine si pe unii colegi ocupati mult timp. Nu iti fa griji – aceasta intreprindere ar trebui sa fie plina de surprize si, prin urmare, orice altceva decat plictisitoare.

FECIOARĂ

O vizitatoare de sex feminin ar putea veni astazi la usa ta cu cateva informatii interesante si utile. Ar putea implica orice, de la tendintele pietei de valori sau o viitoare nunta pana la chestiuni oculte si metafizice. Oricare ar fi, o vei gasi captivanta si s-ar putea sa stai si sa iti asculti oaspetele pentru o perioada de timp. Pana sa plece, mintea ta s-ar putea sa se invarteasca. Fa o plimbare pentru a-ti limpezi capul sau vei fi treaz toata noaptea.

BALANȚĂ

Astazi, relatiile tale cu aproape toata lumea – prieteni, rude, colegi si parteneri romantici – ar trebui sa mearga foarte bine. Comunicarea ta este buna, iar capacitatea ta de a vedea punctul de vedere al celeilalte persoane este mai clara decat de obicei. Acest lucru ar putea fi putin deconcertant, deoarece ar putea intra in conflict cu punctul tau de vedere, dar retine ca nu trebuie sa fii de acord cu ceilalti pentru a invata de la ei. Bucura-te de ziua ta.

SCORPION

Relatiile cu colegii de serviciu ar putea fi foarte cooperante astazi, probabil pentru ca esti pe cale sa duci la bun sfarsit un proiect care ar putea avea ca rezultat venituri mai mari pentru toata lumea. Comunicarea ar trebui sa fie deschisa si sincera si, pentru o data, probabil ca vei putea contacta pe toti cei pe care ii suni fara a fi nevoie. Mergi cu fluxul si totul ar trebui sa fie finalizat cu succes.

SĂGETĂTOR

Prieteniile si legaturile romantice ar trebui sa ofere o sursa bogata de sprijin si o buna companie astazi. Conversatia va fi probabil usoara, acoperind chestiuni generale, cum ar fi evenimentele actuale si vremea, dar acesta ar putea fi exact ceea ce ai nevoie in acest moment. Cineva ti-ar putea prezenta niste prieteni noi de departe, care au cateva vesti intrigante. Aceasta ar trebui sa se dovedeasca o zi usoara, odihnitoare si, in total, foarte placuta.

CAPRICORN

Astazi s-ar putea sa te trezesti ca gazduiesti un eveniment social improvizat, si ar putea aparea mai multi oameni decat te-ai fi bazat initial. Nu-ti face griji, totusi. Petrecerea ar trebui sa fie placuta pentru toata lumea, chiar daca locul este putin aglomerat. Vizitatorii tai pot avea grija de ei insisi. Printre oaspetii neastepti ar putea fi o persoana atractiva, interesanta, care ar putea fi un potential partener de dragoste. Relaxeaza-te si bucura-te de ziua ta

VĂRSĂTOR

Un festival, un miting sau un alt eveniment ar putea avea loc astazi in comunitatea ta si s-ar putea concentra pe o problema sociala, ecologica sau politica. Ai putea decide sa participi in compania unui partener romantic si, poate, a unui grup de prieteni. Acest eveniment s-ar putea dovedi interesant pentru tine, desi o parte din ceea ce inveti acolo ar putea fi nelinistitor. Ia un caiet si ceva de scris. Veti dori sa pastrezi o evidenta.

PEȘTI

Problemele legate de cariera ar trebui sa mearga foarte bine pentru tine astazi. O schimbare brusca in ceea ce priveste munca te-ar putea catapulta intr-o pozitie in care sperai sa ajungi de mult timp. Ar putea rezulta o crestere a veniturilor dar ai muncit din greu si te-ai descurcat foarte bine, asa ca ceea ce poate parea o pauza norocoasa pentru altii este de fapt rezultatul unui efort intens si hotarat din partea ta. Bucura-te de succes si profita la maximum de el.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
2603 locuitori

Sărătenii Vechi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărătenii Vechi și Zahareuca. Localitatea se află la distanța de 18 km de oraşul Teleneşti şi la 70 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2603 oameni. Satul Sărătenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1554.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.