02 november 2013, 14:57 Kaleidoscope views 7370
02 november 2013, 14:57 Kaleidoscope views 7370

Astrologii asiatici prezic un an tumultos în 2013

Anul Şarpelui începe duminică, 10 februarie, în calendarul chinezesc şi este asociat cu apa: el ar putea aduce o serie de catastrofe, avertizează astrologii, foarte populari în Asia.

Potrivit astrologilor asiatici Anul Şarpelui, care debutează duminică, va fi unul "veninos", plasat sub semnul instabilităţii şi al turbulenţelor, va aduce războaie şi destrămarea zonei euro, au prezis astrologii chinezi.

"Este un an al catastrofelor... Multe lucruri se vor derula foarte prost", previne Tan Khoon Yong, de la cabinetul de geomanţie Way OnNet Group. "Uniunea Europeană riscă să se destrame, moneda euro va fi în dificultate", a adăugat acest astrolog în vîrstă de 59 de ani.
Apa reprezintă frica, teama. Ea se află chiar deasupra focului, care reprezintă bucuria şi optimismul. Opoziţia dintre cele două semne se va exprima în luna mai, au explicat prezicătorii chinezi.

Precedenţii ani ai Şarpelui au fost marcaţi de atacurile teroriste din 11 septembrie (2001), de mişcarea democratică din Tiananmen înăbuşită în sînge (1989) şi de atacul japonez de la Pearl Harbour (1941).

Calendarul chinezesc este împărţit în cicluri de 60 de ani. În acest calendar, şarpele ocupă cea de-a şasea poziţie într-un ciclu de 12 animale. Anul Şarpelui începe pe 10 februarie 2013 şi se încheie pe 30 ianuarie 2014.



Keywords:

horoscop , avertizare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1884
Populația:
814 locuitori

Pervomaiscoe este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sergheuca și Pervomaiscoe. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 814 oameni. Satul Pervomaiscoe a fost menționat documentar în anul 1884.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.