02 november 2013, 09:24 Kaleidoscope views 5847
02 november 2013, 09:24 Kaleidoscope views 5847

Horoscopul pentru 11 februarie 2013

VĂRSĂTOR:  Relaţiile sentimentale au de suferit. Nu vă descurajaţi din cauza micilor neînţelegeri cu persoana iubită, după-amiază puteţi să le depăşiţi.

PEŞTI: Vă sfătuim să vă rezolvaţi problemele importante de dimineaţă, cînd aveţi mai multă energie fizică şi intelectuală. Acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

BERBEC: Aveţi impresia că sînteţi neglijat, ceea ce vă provoacă o stare de tensiune nervoasă. Fiţi mai înţelegător cu cei din jur pentru a nu complica şi mai mult situaţia.

TAUR: Aveţi o zi foarte încărcată şi se pare că vă rezolvaţi mai greu sarcinile de serviciu. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vîrstă.

GEMENI: Sînteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de afaceri, pentru că riscaţi să încălcaţi legile.

RAC: Sînteţi hotărît să duceţi la bun sfîrşit o activitate începută mai demult. Seara s-ar putea să primiţi veşti de la o rudă apropiată sau, poate, chiar vă vizitează.

LEU: Nervozitatea din cursul dimineţii vă poate afecta relaţiile cu colegii şi cu partenerul de viaţă. Păstraţivă calmul, altfel riscaţi să aveţi o ieşire nervoasă.

FECIOARĂ: Partenerul de viaţă ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de libertate. Fiţi atent la ce spuneţi şi acordaţi atenţia cuvenită relaţiilor parteneriale.

BALANŢĂ: Un prieten vă cere să îi înapoiaţi un împrumut scadent azi, însă nu aveţi cum să vă respectaţi promisiunea. Rezolvaţi, totuşi, problema după-amiază, cu ajutorul unei rude.

SCORPION: S-ar putea să fiţi indispus din cauza unei stări depresive. De aceea, relaţiile cu partenerii de afaceri pot avea de suferit. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

SĂGETĂTOR: Relaţiile cu prietenii s-ar putea să nu fie tocmai bune, pentru că ţineţi să vă impuneţi punctul de vedere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi aveţi grijă să nu rostiţi cuvinte grele!

CAPRICORN: Dimineaţa sînteţi irascibil, din cauza întîrzierilor. Ieşirile nervoase vă pot pune într-o situaţie delicată, atît la serviciu, cît şi în familie. Evitaţi certurile, pentru că ar putea să lase urme adînci!

 

Sursa: publika.md

 

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2247 locuitori

Echimăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Echimăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Echimăuți este situat la o distanță de 17 km de orașul Rezina și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2247 de oameni. Satul Echimăuţi este menționat documentar la 24 ianuarie 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.