23 january 2013, 09:40 Kaleidoscope views 22920
23 january 2013, 09:40 Kaleidoscope views 22920

Horoscopul pentru 23 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Sînteţi sigur de forţele proprii şi puteţi avea succes în afaceri. Astăzi sînt prielnice călătoriile în interes personal. S-ar putea să vă reîntîlniţi cu un prieten mai vechi, care vă propune o colaborare avantajoasă.

PEŞTI: Aveţi succes în activităţile intelectuale şi reuşiţi să depăşiţi toate dificultăţile. Este o zi bună pentru examene. Pe plan sentimental, totul este în ordine. Acordaţi mai multă atenţie familiei.

BERBEC: S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme financiare. Chiar dacă, în rest, simţiţi că vă merge excelent, vă recomandăm să vă gîndiţi bine înainte de a trece la acţiune.

TAUR: Astăzi aveţi ocazia să obţineţi cîştiguri neaşteptate. Sînt prielnice şi călătoriile în interes personal. Aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri. Vă recomandăm să fiţi mai prudent.

GEMENI: O persoană mai în vîrstă vă propune o colaborare de pe urma căreia puteţi cîştiga foarte bine. Dacă vi se oferă ocazia să plecaţi într-o călătorie, nu ezitaţi. Puteţi cunoaşte viitori parteneri de afaceri.

RAC: Sînteţi nevoit să vă ocupaţi de probleme financiare mai vechi. Dacă vi se propune o colaborare, nu refuzaţi deoarece vă poate schimba viaţa. Ar fi bine să vă consultaţi înainte şi cu partenerul de viaţă.

LEU: Faceţi impresie cu seriozitatea de care daţi dovadă şi sînteţi căutat pentru sfaturi. Puteţi să faceţi planuri pe termen lung şi să vă gîndiţi la investiţii. Profitaţi de contextul favorabil pentru a vă rezolva problemele importante.

FECIOARĂ: Astăzi este posibil să primiţi banii pentru o lucrare încheiată recent. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult. Ascultaţi sfaturile persoanei iubite.

BALANŢĂ: Vi se împlineşte dorinţa de a schimba ceva în relaţiile parteneriale. Aveţi voinţă pentru a acţiona. După-amiază vă simţiţi foarte bine la o întîlnire cu prietenii, dar încercaţi să nu monopolizaţi discuţia.

SCORPION: Aveţi un succes deosebit în afaceri. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale, iar relaţiile cu partenrii de afaceri sînt foarte bune. Totuşi, trebuie să aveţi răbdare. Nu alergaţi după rezultate imediate.

SĂGETĂTOR: Aveţi un program foarte încărcat. La serviciu, este posibil să preluaţi o parte din sarcinile unui coleg. Nu este cazul să vă îngrijoraţi. Puteţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor.

CAPRICORN: Sînteţi hotărît să puneţi capăt unei situaţii neplăcute de la serviciu, care durează de cîteva zile. Fiţi atent cum vorbiţi, pentru că sînteţi nervos şi riscaţi să fiţi înţeles greşit. Dacă păstraţi calmul, veţi avea numai de cîştigat.

Sursa: publika.md

 

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1418 locuitori

Vasileuţi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vasileuţi, Mihăilenii Noi, Ştiubeieni, Moşeni, Ciubara. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 186 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1418 locuitori. Satul Vasileuți a fost îtemeiat în anul 1919.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.