21 january 2013, 16:42 Kaleidoscope views 10392
21 january 2013, 16:42 Kaleidoscope views 10392

Află care este ZODIA MILIARDARILOR!


 Foto: videojug.com

Semnul zodiacal în care sînt născuţi le influenţează crucial viaţa oamenilor. Unii sînt mai norocoşi, alţii mai inteligenţi, şi, de asemenea, există anumite compatibilităţi, dar... şi afinităţi! Mai nou, s-a stabilit chiar şi care e zodia... miliardarilor!

Cei mai mulți dintre miliardarii din topul Forbes sînt născuţi sub zodia Fecioarei.

Analizînd datele de naştere ale celor mai bogaţi oameni din lume, jurnaliştii Forbes au remarcat că persoanele care ştiu cel mai bine să învîrtă banii sînt născute în perioada august-septembrie.

Din 613 zile de naştere analizate, mai mult de 70, adica 12%, sînt date cuprinse în intervalul 23 august-22 septembrie. Se ştie că persoanele născute în această perioadă sînt recunoscute ca fiind foarte muncitoare, serioase, orientate către detaliu şi analitice, scrie Forbes.

De asemenea, Fecioarele sînt persoane care doresc să se numere printre cei mai buni, mai profesionişti, iar situaţia financiară prosperă este o consecinţă logică a acestui fapt.



Keywords:

descoperire , horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
106 locuitori

Şumna este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bulhac și Şumna. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Rîșcani și la 173 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Șumna a fost menționat documentar în anul 1892.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.