01 april 2013, 10:03 Kaleidoscope views 7793
01 april 2013, 10:03 Kaleidoscope views 7793

Horoscopul pentru 4 ianuarie 2013

CAPRICORN: Aveţi succes în societate şi în afaceri. Sunt şanse ca o femeie să vă propună o colaborare pe termen lung. Vă recomandăm să vă stabiliţi clar priorităţile. Ascultaţi sfaturile unei rude din familie. 

VĂRSĂTOR: Dimineaţa cumpăraţi un obiect important pentru familie, spre bucuria partenerului de viaţă. La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia rămâneţi peste program. 

PEŞTI: Fiţi mai explicit când vorbiţi cu partenerul de viaţă, pentru a evita un conflict. După-amiază primiţi nişte bani pe care îi aşteptaţi de câteva zile. Vă recomandăm să fiţi atent pe ce îi cheltuiţi. 

BERBEC: În cadrul unei reuniuni, vă faceţi remarcat şi s-ar putea să cuceriţi inima unei persoane deosebite. Vă sfătuim să-i acordaţi atenţie, pentru că este posibil să legaţi o prietenie de durată. 

TAUR: În familie, vă bucuraţi de armonie, dar nu este exclus să aveţi probleme cu sănătatea. După-amiază s-ar putea ca o rudă să vă împrumute o sumă pe care i-aţi cerut-o mai demult. Vi se propune o colaborare. Vă sfătuim să nu vă pripiţi. 

GEMENI: Dimineaţa s-ar putea să fiţi impulsiv şi să jigniţi o femeie. Nu este o zi bună pentru examene şi afaceri. Vă sfătuim să fiţi mai prudent. Nu vă lăsaţi antrenat într-o ceartă. 

RAC: Sunteţi melancolic şi s-ar putea să nu luaţi cele mai bune decizii. Este posibil să vi se propună asocierea într-o afacere. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi. 

LEU: Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. Vă ajută o femeie care vă apreciază corectitudinea. După-amiază vă loviţi de o problemă sentimentală, dar o rezolvaţi uşor. Nu neglijaţi odihna. 

FECIOARĂ: Sunteţi apreciat la serviciu, datorită iniţiativelor inspirate. După-amiază trebuie să luaţi o decizie serioasă în ceea ce priveşte relaţiile cu persoana iubită. Ascultaţi-vă intuiţia şi nu veţi greşi. 

BALANŢĂ: Zi favorabilă relaţiilor sentimentale. Vă recomandăm să fiţi prudent la serviciu şi în afaceri. S-ar putea să aveţi probleme cu banii, dar tot reuşiţi să ieşiţi cu prietenii. 

SCORPION: Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi. Nu vă ocupaţi, astăzi, nici de afaceri. În relaţiile sentimentale, totul este în regulă, ceea ce vă menţine moralul ridicat. 

SĂGETĂTOR: Dimineaţa faceţi cunoştinţă cu o femeie care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Vă sfătuim să fiţi mai atent la serviciu, pentru că sunteţi predispus la greşeli.

 

Sursa: publika.md

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
3012 locuitori

Carahasani este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Carahasani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ștefan Vodă și la 119 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3012 oameni. Satul Carahasani a fost menționat documentar în anul 1656.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.