19 december 2013, 11:30 Kaleidoscope views 36378
19 december 2013, 11:30 Kaleidoscope views 36378

Previziuni pentru viitorul omenirii, făcute de celebra clarvăzătoare Vanga


Foto: libertatea.ro

Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebră clarvăzătoare bulgăroaică, care a murit în 1996, dar care a lăsat în urmă o listă lungă de previziuni, scrie libertatea.ro.

Vanga a prezis de-a lungul timpului evenimente marcante, ce se întind pînă în 5079, anul în care lumea se va sfîrşi, după spusele sale.

Clarvăzătoarea spunea că "Lumea va suferi o mulţime de cataclisme şi necazuri mari se vor abate. Se va schimba însăşi conştiinţa oamenilor. Timpuri grele vor veni. Oamenii se vor împărţi după credinţa lor”. "Sîntem martorii evenimentelor cutremurătoare ce vor modifica soarta şi destinul omenirii”, referindu-se la schimbările prin care vom trece în viitorul apropiat.

Pentru viitorul ceva mai îndepărtat a prevestit că "în cosmos se va descoperi viaţa şi deodată va deveni limpede cum a apărut viaţa pe Pămînt", iar în următorii 200 de ani oamenii vor intra în contact cu fraţii lor spirituali din alte lumi.

"URSS va fi reclădit în primul sfert al secolului 21". Pînă în 2025, mai sînt încă 14 ani şi nu se ştie ce alianţe pot apărea pînă atunci.

"Trenurile vor 'zbura' cu ajutorul razelor solare. Va înceta producţia de petrol, iar Pămîntul se va odihni". Despre energia solară se vorbeşte tot mai mult, iar prognoza prezicătoarei nu pare atît de futuristă.

"Un dragon puternic va pune laba pe omenire. Cei trei giganţi se vor uni... Oamenii vor avea bani roşii. Văd cifrele 100, 5 şi multe zerouri", a spus Vanga. Interpreţii presupun că "dragonul" este China, care a devenit o superputere. Cei trei giganţi ar putea fi Rusia, India şi China, iar în ceea ce priveşte banii, bancnota de 100 de yuani şi cea de 5.000 de ruble au culoarea roşie.

"La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanţuri de fier", a prezis Baba Vanga. Este posibil ca aceasta să se fi gîndit că medicamentul minune anticancer va conţine mult fier.

Keywords:

viitor , Vanga , prognoza

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populația:
1844 locuitori

Pererîta este un sat şi comună din raionul Briceni. are o suprafaţă totală de 23.29 kilometri pătraţi, fiind cuprinsă într-un perimetru de 31.38 km. Pererîta este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Pererîta se află la o distanță de 12 km de oraşul Lipcani și 278 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1844 de oameni. Localitatea a fost atestată documentar în anul 1623.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.