27 november 2012, 16:26 Kaleidoscope views 7211
27 november 2012, 16:26 Kaleidoscope views 7211

În Peru a fost capturat un monstru


Foto: sport.ro

Ultimele rapoarte întocmite pe tema creaturii extrem de ciudate, care a atacat mai mulți oameni din micuțul sat aflat la granița statului Peru, spun că acest liliac uriaș putea ucide orice om sau animal sugîndu-i tot sîngele din corp, localnicii dînd deja naștere unor legende de teama acestui monstru; ar putea fi chiar 'El Chupacabra', monstrul care este pomenit în majoritatea legendelor sud-americane, spuneau aceștia.

În cele din urmă, mai mulți soldați detașați la o unitate militară din apropierea graniței, au reușit să împuște uriașul liliac și l-au predat oamenilor de știință care au spus că nu este vorba de 'celebrul' monstru din legende, ci de o specie foarte rar întîlnită de liliac, numită Acerodon jubatus, sau Liliacul REGAL, scrie animalworld.com.

Alonja aripilor acestui 'Megaliliac' poate ajunge la peste 2 metri, spun oamenii care au studiat această formă de viață.

Keywords:

mit , monstru , Peru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
29 locuitori

Roşcani este un sat din cadrul comunei Pereni, raionul Rezina. Satul Roșcani este situat la o distanță de 27 km de orașul Rezina și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Menționat documentar în 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.