08 june 2018, 15:35 Kaleidoscope views 7084
Putin, Trump și ”noua ordine mondială”
08 june 2018, 15:35 Kaleidoscope views 7084

Putin, Trump și ”noua ordine mondială”

Portdrapelul jurnalismului financiar britanic, publicația Financial Times, este specializată în cotații, parametri macroeconomici și date financiare, iar despre politică scrie doar dacă în opinia redacției o știre politică concretă influențează viața fiecărui bancher, businessman, comerciant și finanțator.

Recent Financial Times a publicat o asemenea știre și a declarat că „Donald Trump și Vladimir Putin vor să creeze o nouă ordine mondială".

La subiectul despre faptul cum președinții Rusiei și SUA au putut (în versiunea presei britanice) să demonteze ordinea mondială, pe care un timp îndelungat au edificat-o mai multe generații ale elitei politice americane, vom reveni. Acum are rost să discutăm eterna întrebare: există ori nu în Occident așa-zisele presă liberă și comunitate de experți?

Practic, concomitent cu articolul din Financial Times, portalul politic specializat Politico a plasat materialul „Pasul făcut de Trump spre Putin consolidează noua ordine mondială", în care se spune cam același lucru ca în textul despre "crearea noii ordini mondiale".

Articolul are aceiași eroi principali, Vladimir Putin și Donald Trump, care (deja în versiunea jurnaliștilor americani) nu doar au "demontat ordinea mondială ", dar au și creat una nouă, care nu este pe placul comunității de experți americane.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: aurora.network

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1420
Populația:
1313 locuitori

Orașul Bucovăţ este o localitate din raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia orașului constituia 1313 locuitori. A fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.