19 october 2017, 11:15 Kaleidoscope views 6106
Seagal, uimit de concurenta din Moldova (Foto)
19 october 2017, 11:15 Kaleidoscope views 6106

Seagal, uimit de concurenta din Moldova (Foto)

Reprezentanta Republicii Moldova la concursul „Miss Earth-2017" s-a întîlnit cu celebrul actor de la Hollywood Steven Seagal.

„Miss Earth Moldova 2017", Veronica Buzovoi, se află acum la un concurs internațional de frumusețe, care are loc în Filipine. Bruneta reprezintă patria sa și luptă pentru coroană. Frumoasa moldoveancă i-a creat deja o impresie de neșters renumitului actor Steven Seagal.

„Este o mare onoare pentru mine să reprezint Republica Moldova anul acesta la Miss Earth 2017. Steven Seagal a fost unul dintre invitații la ceremonia de deschidere a concursului. Aici ne-am întîlnit. Am fost foarte mirată, și el s-a arătat uimit cînd m-a văzut, și m-a salutat în limba rusă. El a spus că a vizitat Moldova de mai multe ori și îi place foarte mult la noi", citează cuvintele Veronicăi shok.md.

Source: bloknot-moldova.md

Keywords:

concurs , Miss , frumusete

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
669 locuitori

Răscăieţii Noi este un sat din cadrul comunei Răscăieţi, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 669 de oameni. Satul Răscăieţii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.