10 october 2016, 16:20 Kaleidoscope views 5800
Wi-Fi parolele aeroporturilor din întreaga lume
10 october 2016, 16:20 Kaleidoscope views 5800

Wi-Fi parolele aeroporturilor din întreaga lume

Conexiune la internet gratuită în aeroporturile Barcelonei, Romei, Parisului, Dubaiului și așa mai departe. Este posibil? Încă cum! Salvați-vă acest link și fie ca el să fie întotdeauna la îndemînă în momentul planificării călătoriilor.

Fiecare călător s-a confruntat cel puțin o dată în viața cu faptul că are nevoie urgentă de internet în incinta aeroportului, iar parola de acces la Wi-Fi nici măcar nu ai de la cine să o afli.

Bloggerul Travel Anil Polat a hotărît problema pasagerilor din întreaga lume, realizînd o hartă interactivă cu parole Wi-Fi.

Harta e foarte simplu de utilizat.

Este de ajuns să găsiți aeroportul necesar, marcat pe hartă cu pictograme în formă de aeronave, să faceți clic pe destinația necesară și să obțineți informații cu privire la faptul unde prinde semnalul cel mai bine, precum și instrucțiuni pentru introducerea parolei, dacă este necesar. Salvați-vă link-ul în cauză și fie ca el să fie întotdeauna la îndemână în timpul planificării călătoriilor.

Source: ru.sputnik.md

Keywords:

internet , aeroport , parola

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
798 locuitori

Sevirova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca și Sevirova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Florești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Sevirova a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.