04 november 2016, 16:30 Kaleidoscope views 7238
Ținuta unui designer moldovean a ajuns la Gala MTV Movie Awards-2016 (Foto)
04 november 2016, 16:30 Kaleidoscope views 7238

Ținuta unui designer moldovean a ajuns la Gala MTV Movie Awards-2016 (Foto)

Pe 9 aprilie a avut loc gala de decernare a premiilor MTV Movie Awards 2016, iar celebritățile s-au grăbit să-și etaleze pe covoarele roșii cele mai alese ținute. Una dintre ele, cea purtată de Chloe Bridges, a fost semnată de către designerul basarabean Ludmila Corlăteanu.

La MTV Movie Awards-2016 au fost aștptați în special actorii laureați. Vorbim în primul rând despre Leonardo DiCaprio, care a ridicat și de această dată premiul pentru cel mai bun actor în rol principal pentru filmul The Revenant. Premiul pentru cel mai bun rol feminin a fost ridicat de Charlize Theron pentru filmul Mad Max: Fury Road. Filmul Anului a fost declarat Star Wars: The Force Awakens, iar actorul Ryan Reynolds a primit premiul pentru Best Comedic Performance datorită rolului său din filmul Deadpool. Titlul Best Hero i-a fost acordat actriței Jennifer Lawrence pentru rolul din The Hunger Games 2, iar premiile speciale au fost acordate actorilor Will Smith – MTV Generation Award și Melissa McCarthy – Comedic Genius Award.

Culoarea omniprezentă, pe covoarele roșii ale evenimentului, a fost negrul:

Totuși, cea care și-a făcut apariția într-o ținută „delicioasă" a fost actrița americană Chloe Bridges. Vedeta de 24 de ani a ales să poarte, la acest eveniment, o rochie de culoare roz, cu imprimeu floral, semnată de Ludmila Corlăteanu.

Chloe s-a afișat la brațul partenerului său, actorul Adam DeVine:

Ținuta cocktail face parte dintr-una din colecțiile de anul trecut a atelierului.

 

Source: ea.md

Keywords:

moda , designer , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populaţia:
552 locuitori

Slobozia-Horodişte este un sat din cadrul comunei Horodişte, raionul Rezina. Slobozia-Horodişte este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Rezina şi la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Slobozia-Horodiște a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.