20 january 2016, 09:46 Kaleidoscope views 7289
Un motan din Australia a învăţat să-şi facă singur poze (Foto)
20 january 2016, 09:46 Kaleidoscope views 7289

Un motan din Australia a învăţat să-şi facă singur poze (Foto)

Cu siguranţă deja aţi obosit de tot felul de selfi-uri aiurea făcute prin WC-uri sau pe fundalul farfuriilor cu mâncare. Păi iată, un motan pe nume Manny, din statul Arizona, a decis să le dea o lecţie internauţilor şi să le arate cum se fac selfi-urile adevărate.
Fotografiile pisoiului au invadat internetul, iar datorită măiestriei sale de a utiliza camera de fotografiat, a devenit vedeta Instagramului peste noapte.

Dacă vă întrebaţi cum, adevărul este unul simplu. Felina doar a învăţat cum să utilizeze o cameră GoPro ţinută de stăpânul său, Yorema Ama, care astăzi acumulează câte cel puţin 5 mii de like-uri la fiecare fotogafie plasată pe contul să de instagram.

Câteva fotografii le puteţi aprecia şi voi...

 

Source: zumga.tv

Keywords:

animale , fotografie , Australia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1716
Populația:
641 locuitori

Lipceni este un sat şi comună din raionul Rezina. Lipceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat în valea rîului Ciorna, la o distanță de 18 km de orașul Rezina și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 641 oameni. Pentru prima dată satul Lipceni este menționat într-un document din anul 1716.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.