01 july 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2846
Horoscopul pentru 7 ianuarie 2016
01 july 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2846

Horoscopul pentru 7 ianuarie 2016

BERBEC

Daca cineva iti da azi o veste proasta, nu te lua dupa ce spune acesta, ci mai informeaza-te si din alte surse. N-are rost sa-ti stricai ziua din cauza unuia care poate nu e in apele sale si isi varsa naduful pe tine intr-un moment dificil. Pastreaza-ti calmul si mai cere o a doua opinie de la cineva - de la alt medic, de la alt specialist, de la alt martor - pe cat posibil, impartial, care nu e influentat de starea negativa in care se afla primul tau mesager. Sigur nu e atat de grav pe cat o vede acesta, deci de tine depinde sa redresezi situatia, cautand o iesire inainte de a te trage dupa el, in jos.

TAUR

Priveste in jurul tau sa vezi persoanele in varsta care ar avea mare nevoie de o vorba buna, de un sprijin, de prezenta ta. Sigur ai un parinte, un bunic, un om pe care il admiri si il respecti, dar care nu se mai afla in forma sa fizica de odinioara. Numai daca i-ai da un semn si ar insemna enorm pentru acesta, ca atare adu-ti azi aminte de batrani. Stii cum se spune: cine n-are batrani, sa-si cumpere, dar daca tu ii ai (inca) alaturi, pretuieste-i! Vei vedea in ochii lor o recunostinta greu de egalat in alta parte, deci ofera-le ca dar in aceasta zi cateva minute din viata ta. Le vindeca orice boala, orice griji, orice probleme, fii aproape de ei, deci!

GEMENI

Iesi in lumea larga, in medii cat mai aglomerate si mai populate, pentru ca cele mai bune lucruri acolo se intampla. Te poti astepta la adevarate miracole (mici sau mari, tot miracole sunt), pentru ca acolo, in aceste medii pestrite, poti gasi minunea cand nici nu mai sperai ca poate exista o solutie. Il vei privi ca pe eroul tau salvator, deoarece intervine intr-o problema personala pe care nu mai stiai cum s-o gestionezi, deci nu insista sa te descurci singur cand undeva afara, in lume, se afla salvarea ta! Caut-o, primeste-o si bucura-te cu recunostinta ca s-a intamplat!

RAC

Esti blocat intr-un punct din care nimic nu mai misca, nimic nu mai inainteaza. Nu te crampona de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale in desfasurare. Daca trebuie sa stai pe loc, e semn ca e bine sa mai analizezi un pic situatia: de unde vii si incotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru ca sigur ai scapat ceva din vedere. Ca atare nu trata acest impas ca pe capatul eforturilor tale inainte de a renunta, ci dimpotriva, ca pe o necesitate urgenta de a cerceta profund cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel, vei gasi solutii si apoi le vei pune in aplicare pentru a duce mai departe ce ai inceput. Chibzuieste deci, la rece, pentru ca informatiile cele mai bune vin catre tine din diverse directii.

LEU

Uneori, cele mai bune solutii nu vin din directia cu care esti obisnuit, ci din diverse alte unghiuri la care, inainte, nici nu te gandeai ca la o optiune viabila. Ca atare nu te incapatana sa mergi doar pe calea deja cunoscuta, cea pe care ai mers de o suta de ori inainte, ci gandeste-te la variante ocolitoare, la cai originale, la carari nebatatorite de nimeni. Ele pot duce mai repede acolo unde sperai. Lasa-ti imaginatia sa caute alternative si urmeaza-le cu mult curaj. Intr-o zi nu vor mai fi ciudate, ci la dispozitia oricui, deci tu te poti numi acum deschizator de drumuri, pionier temerar in explorarea altor perspective.

FECIOARĂ

Indiferent cum e vremea afara, ai nevoie urgenta de aer curat! Permite-ti aceasta evadare in natura ca o salvare, pentru ca acolo, sub cerul liber, privind linia orizontului, tragand aer proaspat in piept, parca toate se aseaza altfel in viata ta. Ai muncit mult, ai acumulat un stres pe care nici un medicament nu ti-l poate alunga, in schimb legatura ta directa cu natura, cu mama pamant, cu cerul de deasupra capului va avea efecte miraculoase asupra ta. Ofera-ti deci acest refugiu, plimba-te, fa miscare in aer liber, fa o excursie, iesi in afara orasului cu masina, fa orice care sa te ajute sa iti aerisesti plamanii, dar si mintea deopotriva.

BALANȚĂ

Probleme cu banii zici? Nici vorba, deci scoate din vocabular sau din gand cuvinte precum saracie, datorii, griji materiale. N-au ce cauta in mintea ta, pentru ca ele sunt cele care pot naste alte probleme. Gandirea pozitiva face minuni astazi, ca atare incarca-te cu termeni benefici, precum abundenta, bogatie, prosperitate, succes material, cumparaturi minunate! Ele au un efect excelent asupra tonusului tau general, deci fa tot posibilul sa nu discuti cu nimeni astazi despre bani cu ton panicard, negativ, trist. Invata sa vezi in jur abundenta si cheam-o cu incredere si in calea ta: o meriti!

SCORPION

Nu te lasa atras in discutii cu tenta religioasa, pentru ca, la urma urmei, fiecare crede in cine vrea si cum stie el mai bine. Nimeni nu poate sa-ti spuna tie ca e bine sau e rau, ce e pacat si ce nu. Traiesti printre oameni si nimeni nu are dreptul sa te judece pentru felul cum gandesti, simti, te comporti. Nimeni nu e perfect, nici tu nu esti, dar ai in schimb dreptul sa intri in relatie cu divinitatea in stilul tau personal. Re rogi cum stii tu, discuti cu Dumnezeu cum stii tu, mergi la biserica daca si cand vrei tu... Deci ce rost au discutiile despre credinta?

SĂGETATOR

Daca ai norocul sa vezi azi un petic de cer senin, esti fericit. Tu esti meteodependent, astazi, deci starea ta de bine depinde enorm de vremea frumoasa. Daca nu ai parte de un pic de soare, esti si tu innourat toata ziua, in schimb daca soarele straluceste pe cerul tau, ochii iti sclipesc si chipul ti se lumineaza ca prin farmec. Parca ti-ai incarca bateriile direct de la soare, de aceea e bine sa te comporti ca floarea soarelui azi: unde vezi o raza, te intorci dupa ea, deci in nici un caz nu trage draperiile sa te ascunzi in umbra. Ai nevoie de atingerea calda a soarelui pentru a rade cu toata inima!

CAPRICORN

Sfaturile cele mai bune nu vin de la altii, mai invatati, pentru ca si tu stii foarte bine ce ai de facut. Ai suficienta experienta de viata, ai trecut prin destule ca sa gasesti in interiorul tau cheia problemei de astazi. Poate nici nu e prima oara cand te confrunti cu ea, ca atare fa putina liniste in mintea si sufletul tau, pentru ca ele iti soptesc incotro e mai bine sa mergi. Intuitia e cel mai bun prieten, iar de data aceasta iti ofera solutii palpabile, nu doar simple avertismente. Inchei ziua cu problema rezolvata doar pentru ca ai ascultat intocmai ce te ghideaza vocea ta interioara.

VĂRSĂTOR

Spune da schimbarilor, oricat de drastice, ba chiar riscante par! Tu esti un curajos din fire, nu te sperii atat de usor cand vezi ca se darama sub ochii tai tot edificiul, deci e chiar indicat sa razi totul si s-o iei de la capat. Esti in fata unei mari provocari, asa e, dar tie iti place. O accepti cu incredere ca va aduce apoi ceva mult mai bun. Esti constient ca uneori, ca sa creezi o lume mai buna trebuie mai intai s-o darami pe cea veche, si intr-un astfel de moment decisiv esti si tu. Nu te temi de schimbare, ci o accepti cu bratele deschise, asumandu-ti toate riscurile.

PEȘTI

Nimic nu se vindeca peste noapte, orice rana (fizica sau emotionala) are nevoie de timp ca sa se refaca. Asa esti si tu acum, in faza de recuperare dupa un moment critic ce a lasat urme, dar din care ai mai invatat ceva important despre viata. Nu privi cu frica si cu resentimente inapoi la sursa suferintei tale, ci cu recunostinta ca s-a intamplat asa, pentru ca acum ai sansa de a reconstrui totul. Se ridica alt om din cenusa celui care a ars, si poti s-o iei incet-incet de la capat. Vei primi toate resursele necesare ca sa-ti revii si apoi sa treci la etapa urmatoare, dar primul lucru necesar e sa-ti faci timpul prieten, nu dusman. Respecta-l, trece in ritmul care-ti prieste tie!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
258 locuitori

Reteni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Reteni a fost menționat documentar în anul 1569.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.