01 april 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2336
Horoscopul pentru 4 ianuarie 2016
01 april 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2336

Horoscopul pentru 4 ianuarie 2016

BERBEC

Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine. de multe ori privesti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperand sa apara ceva care sa-ti abata gandurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decat tine apare in calea ta si reuseste sa te molipseasca si pe tine de buna dispozitie, la timp pentru a duce la capat o actiune fata de care aveai initial unele motive de indoiala. Recapata-ti gandirea pozitiva, face minuni!

TAUR

Un mare noroc apare in calea ta prin intermediul unei informatii salvatoare. Nu numai ca iti rezolva ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectiva complet noua asupra viitorului unor actiuni care te preocupa. Porneste pe calea cea noua fara teama, optimist si increzator in reusita, pentru ca totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasa ce te va duce repede spre un succes de toata frumusetea. Daca iti era teama sa dai startul unui sens mai indraznet, fa-o acum! Momentul e favorabil noilor inceputuri.

GEMENI

Fa un efort sa te rupi de trecut! Duci dupa tine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamagiri, emotii si ganduri care nu-si mai au rostul demult, dar parca ti-e frica si sa le lasi. Azi ai putea sa ajungi la concluzia ca cele mai bune solutii pentru a te bucura de viata e sa uiti, sa stergi cu buretele, sa inchizi acel capitol care te macina inca, si depinde numai de tine sa faci asta cat mai curand. Poti, pentru ca ti se ofera ceva in compensatie. Daca trecutul doare, viitorul arata bine, deci ai la ce te gandi. Concentreaza-te pe ceva drag inimii tale, pentru ca numai asa te vei elibera de ceea ce nu-ti place. Scoate ceva vechi din viata ta inlocuind cu altceva mai frumos si chiar ai cu ce!

RAC

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care altii se pot folosi. Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.

LEU

Uneori e bine sa te retragi din lumina reflectoarelor si sa-ti oferi o clipa de meditatie smerita, in care sa te apleci asupra nevoilor tale cele mai ascunse. Vei descoperi ca ai scapat din vedere cateva puncte nevralgice pe care le-ai tot ascuns sub pres, dar, mai devreme sau mai tarziu, ele trebuiau sa iasa la lumina. Asculta-ti vocea interioara care are ceva sa-ti transmita! Opreste-te un pic din iuresul cotidian si adu-ti aminte de suferintele tale interioare, de ranile ramase deschise in inima ta, pentru ca ai nevoie de aceasta intoarcere spre sinele tau cel mai profund. Dandu-i putina atentie, te vei elibera de o povara pe care o tot cari cu tine de atata timp.

FECIOARĂ

Te simti bine in grupul din care faci parte, pentru ca ai alaturi oameni care te simpatizeaza, care te privesc cu multa caldura si, atentia lor te incanta. Te simti ca intr-o mare familie iar prezenta lor iti face bine, te incurajeaza, te incarca de energie pozitiva. E o placere sa numeri cati oameni se aduna azi in preajma ta, fie ca esti doar un membru al unui colectiv care pune umarul la o mare reusita, fie ca esti in centrul atentiei si primesti imbarbatarile si felicitarile celor care te privesc cu admiratie. E o placere sa socializezi, pentru ca lumea te priveste cu ochi buni si sinceri.

BALANȚĂ

Priveste la cel matur de langa tine cu incredere si respect, pentru ca ajutorul sau se va dovedi a fi esential pentru problema in care esti implicat. Asculta-i indrumarile, pentru ca stie ce spune, are mai multa experienta de viata si se arata dispus sa te ghideze spre o iesire din impas. Recunoaste ca nu le stii tu chiar pe toate ci mergi la o perpetua scoala a vietii la care primesti noi si noi invataturi folositoare. Persoana cu care ai sansa sa discuti iti este superioara din multe puncte de vedere, a trecut prin mai multe situatii ca cele in care esti tu acum implicat si de fiecare data a gasit solutii inteligente. Cere-i, apoi supune-te instructiunilor sale, pentru ca ai de castigat!

SCORPION

Relatia la care iti aduci contributia clipa de clipa evolueaza intr-un sens promitator, dar nu trebuie sa scazi vreodata ritmul! Continua sa investesti incredere, ganduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru ca totul este un proces de lunga durata in care nu ai voie sa obosesti. Fiecare noua investitie facuta in aceasta relatie contribuie la nivelul spre care te indrepti, si intr-o zi ai sa culegi si roadele acestor eforturi. Nu te opri, nu te culca pe laurii victoriei, daca ai atins un nivel bun, ci continua sa daruiesti, sa te dedici cu devotament acestei relatii care merge din ce in ce mai bine. Dar se poate si mai bine!

SĂGETATOR

Nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi, ci fii foarte atent la tot ce vine catre tine azi, deoarece apar solutii sau instrumente palpabile de a-ti implini visele frumoase. Practic, gasesti oamenii potriviti care pot contribui la atingerea unui scop, sau descoperi informatia de care aveai nevoie pentru a incepe sa cladesti ceea ce doar visai, deci vei combina perfect ce-ti transmite sufletul prin dorinte si ce gasesti material in jurul tau ca visul respectiv sa capete forma. Ai motive de bucurie sa descoperi ca tot ce ai facut pana aici a ajuns la un nivel care poate fi atins, vazut, cantarit, aratat, semn ca n-ai visat in zadar, ci ai si construit ceva!

CAPRICORN

Gasesti de fiecare data exact resursele de care ai nevoie pentru a rezolva sarcinile acestei zile. Esti in totalitate pregatit si potrivit pentru tot ce ai de facut astazi, deci nu-ti mai cauta atatea defecte si nici nu te teme sa incerci. Nu trebuie sa astepti miracole de la altii, pentru ca rezolvarea tuturor problemelor sta in mainile tale si in propriile idei. Ajunge doar sa te concentrezi un pic, sa te inarmezi cu rabdare si sa pornesti la drum, constient ca rezultatele nu vor aparea repede. E cale lunga pana la primele semne de reusita, deci urmeaza, lent si calm, pasii firesti pana la finish.

VĂRSĂTOR

Agitatia zilei are doua taisuri: ori te irita si reactionezi agresiv in cele mai nepotrivite momente, ori te sustine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu putina teama. Ai chef de actiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profita de acest avant care te cuprinde si canalizeaza-l intr-o directie constructiva, care sa nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat pana acum. O modificare de sens nu este imposibila, deci nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit, pentru ca azi este favorizata initiativa indrazneata spre cai nebatute.

PEȘTI

Este o zi dedicata lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala ta preocupare, pentru ca gesturile de afectiune dintre tine si persoana iubita sunt la cote maxime. Te vei trezi de multe ori zambind sau razand datorita celui drag de langa tine, si oferi si tu inapoi aceleasi semne de afectiune intensa. Daca abia azi intalnesti pe cineva nou, vei simti ca-ti bate inima incredibil de tare, avand curajul sa spui ca e cea mai mare iubire! Profita de auspiciile norocoase pentru a trai momente de varf in plan sentimental, cum ar fi o declaratie de dragoste, o cerere in casatorie sau... deja nunta!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1141 locuitori

Gvozdova este un sat din cadrul comunei Gura Camencii, raionul Floreşti. Satul Gvozdova este situat la o distanță de 6 km de orașul Florești și la 123 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1141 de oameni. Prima atestare documentară a satului Gvozdova datează din 15 mai 1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.