31 december 2015, 11:45 Kaleidoscope views 9049
Horoscop 2016: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
31 december 2015, 11:45 Kaleidoscope views 9049

Horoscop 2016: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

CAPRICORN: Anul 2016 va fi unul mult mai liniştit pentru Capricorn, decât 2015. Este anul ideilor şi viziunilor, care au nevoie de timp pentru a da roade. Astrele te influenţează, în special, în zona carierei şi călătoriilor.

VĂRSĂTOR: Pentru zodia Vărsător, planetele vor avea în anul viitor o influenţă mare, mai ales asupra banilor, călătoriilor, prietenilor şi spiritualităţii. Dragostea va fi principala ta preocupare, iar relaţiile de cuplu vor fi extrem de armonioase.

PEŞTI: Peştii vor fi la fel de orientaţi spre spiritualitate, doar că de această dată astrele le susţin demersurile. Va fi un an ce va marca mai multe segmente din viaţa Peştilor, în special în ceea ce priveşte relaţiile, banii şi cariera.

BERBEC: Pentru Berbec, anul 2016 este plin de oportunităţi şi oferă mari şanse de reuşită, mai ales pe plan profesional. Berbecii se vor remarca şi vor lega noi relaţii benefice pentru evoluţia lor. Noul an ar putea fi unul care vă vor schimba viaţa!

TAUR: În 2016 vei avea parte de multe oportunităţi trimise în calea ta de Jupiter. Această planetă îţi va oferi şansa şi norocul, dar tu vei fi cel care va trebui să aleagă calea cea bună.

GEMENI: În 2016, Gemenii vor avea o viaţă amoroasă şi extrem de agitată. Aceasta va fi compensată cu planul profesional, care va fi destul de monoton. Cea mai mare influenţă pe care o vor avea astrele asupra Gemenilor va fi pe plan financiar!

RAC: 2016 vine cu o mulţime de noutăţi pentru Rac, care reuşeşte să se apropie din nou de familie şi îşi poate găsi, în final, o persoană pe care să poată conta. Influenţa planetelor se va resimţi în special pe plan profesional, spiritual şi familial.

LEU: 2016 este un an cu multe oportunităţi pentru zodia Leu. Nativii se vor bucura de aprecierea celor din jur. Influenţa planetelor se va observa în special asupra studiilor, relaţiilor şi călătoriilor.

FECIOARĂ: Prima parte a anului 2016 este benefică pentru relaţii şi dragoste, pe când partea a doua vă aduce veşti bune pe plan profesional. Astrele îţi vor influenţa în special aspectele legate de viaţa personală şi de sănătate.

BALANŢĂ: Anul 2016 va aduce, pentru Balanţe, o atenţie sporită asupra mai multor aspecte cum ar fi spiritualitate, educaţie, familie şi carieră. Anul ce vine va fi unul bun, iar ultimul trimestru vă va aduce fericire.

SCORPION: Noul an vine cu multe bucurii pentru Scorpioni. Planeta Jupiter vă vor orienta spre spiritualitate. Acest lucru te face să găseşti pasiuni şi proiecte noi la care nu credeai că îţi poate aduce atâta fericire!

SĂGETĂTOR: Pentru Săgetător, 2016 este un an al prosperităţii şi bucuriei. Vei găsi fericirea în cele mai mici detalii şi vei învăţa să preţuieşti fiecare şansă pe care ţi-o rezervă viaţa.

Source: www.publika.md

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1654
Populația:
1021 locuitori

Năpădeni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Năpădeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 51 km de orașul Ungheni şi la 87 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1021 de oameni. Satul Năpădeni a fost menționat documentar în anul 1654.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.