12 september 2015, 17:00 Kaleidoscope views 11016
Miss Moldova, Anastasia Iacub, și-a filmat clipul de prezentare în Sanya (Video)
12 september 2015, 17:00 Kaleidoscope views 11016

Miss Moldova, Anastasia Iacub, și-a filmat clipul de prezentare în Sanya (Video)

Competiția pentru titlul de Miss World 2015 a început deja, iar toate participantele, cu excepția celei din Canada, s-au antrenat deja în etapele spre marea finală din 19 decembrie. Ajunse în Sanya, China, tinerele s-au filmat în clipuri în care vorbesc despre sine. Cum se prezintă Anastasia Iacub, reprezentanta Moldovei, dar și reprezentantele din România, Ucraina și Rusia, vedeți în clipurile de mai jos.

„Salut, sunt Anastasia Iacub și vin din Moldova. Sunt studentă la Academia de Arte, Facultatea de Design Vestimentar, iar toate ocupațiile mele sunt legate de artă: pictez, machiez, creez bijuterii handmade.

Am făcut un act de caritate pentru copiii orfani din Republica Moldobva și, pentru că nu am foarte mulți bani, le-am oferit tot ce am putut. Le-am oferit haine, jucării, toată dragostea mea și vreau ca pe parcurs, ei să aibă un viitor mai frumos", spune Anastasia, în clipul său de participare.

Spre deosebire de Anastasia, Natalia Oneț, Miss România 2015, s-a prezentat integral în limba engleză:

Kristina Stoloka, reprezentanta Ucrainei, a vorbit în engleză și ucraineană:

 

Rusoaica Sofia Nikitchuk s-a prezentat integral în engleză:

Source: ea.md

Keywords:

Miss , concurs , prezentare , video

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
2729 locuitori

Cosăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cosăuţi și Iorjniţa. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Soroca și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2729 de oameni. Satul Cosăuți a fost menționat documentar în anul 1517.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.