31 july 2015, 11:36 Kaleidoscope views 6891
Cum arata cel mai bun hotel din lume
Photo: ibooked.ru
31 july 2015, 11:36 Kaleidoscope views 6891

Cum arata cel mai bun hotel din lume

Hotelul Oberoi Udaivilas din Udaipur (statul indian Rajasthan) a primit titlul de cel mai bun hotel din lume de la cititorii revistei americane Travel + Leisure., cu un scor aproape perfect: 99 de puncte din 100 posibile, relatează publicatia lefigaro.fr.

Situat în oraşul antic Udaipur din regiunea indiană Rajasthan, complexul hotelier Oberoi Udaivilas i-a cucerit pe cititorii revistei menţionate, care l-au plasat în fruntea celor mai bune 100 de hoteluri din lume în 2015.

Întins pe circa 20 de hectare, hotelul se află la malul lacului Pichola - cunoscut, între altele, pentru Taj Lake Palace, clădirea plutitoare din mijlocul lui.

Conceput pentru a sugera cele şapte lacuri din Udaipur legate între ele prin canale, complexul alcătuit din domuri şi culoare apare ca un extraordinar labirint, cu amestecuri de lemn preţios, marmură şi mătase.

Unele camere au 55 de metri pătraţi, apartamentele având şi 250 de metri pătraţi.

Hotelul propune servicii de lux, excursii, un spa, croaziere pe lac, cine intime în aer liber sau cursuri de pictură la Şcoala de Artă din Mewar.

Cazarea este cuprinsă între 340 şi 10.000 de euro pe noapte pentru două persoane.

Locul al doilea al clasamentului este ocupat în acest an de hotelul Castello di Casole din inima Toscanei, mult mai discret decât învingătorul indian. Luxosul complex are un farmec aparte, în respectul tradiţiei italiene.

Pe a treia treaptă a podiumului se află incredibilul Ashford Castle care ar fi putut servi de decor pentru 'Skyfall', cel mai recent film din seria James Bond. De altfel în acest hotel irlandez Pierce Brosnan, fostul agent 007, a făcut nunta în 2001.

În clasament apar în continuare hoteluri americane, turceşti, sud-africane şi chineze, scrie agerpres.

Source: incomemagazine.ro

Keywords:

rating , hotel , turism , odihna

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
2507 locuitori

Fundul Galbenei este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Fundul Galbenei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Hîncești și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2507 oameni. Satul Fundul Galbenei a fost menționat documentar în anul 1632.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.