05 august 2015, 11:33 Kaleidoscope views 11794
Regina Elizabeta a II-a şi-a hrănit strănepoata
05 august 2015, 11:33 Kaleidoscope views 11794

Regina Elizabeta a II-a şi-a hrănit strănepoata

Regina Elizabeta a II-a poate fi şi o dădacă de excepţie pentru prinţesa Charlotte. Suverana şi-a vizitat strănepoata, pe care a luat-o în braţe şi a hrănit-o cu biberonul.

S-a întâmplat în cele 20 de minute pe care regina le-a petrecut la Palatul Kensington. Elizabeta a II-a a încălzit lapte pentru mica prinţesă, iar apoi i-a schimbat scutecele. A pozat ulterior alături de Ducele şi Ducesa de Cambridge.

Din poze n-a lipsit nici George, fratele prinţesei Charlotte. Totuşi, în fotografiile pe care le vedeţi în imagini apar dublurile membrilor familiei regale britanice.

Pozele au fost realizate de Alison Jackson, cunoscută pentru operele pe care le realizează.

Source: jurnal.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
517 locuitori

Doibani II este un sat din cadrul comunei Doibani I, din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dubăsari și la 63 km de Chișinău. Populaţia satului Doibani II alcătuia 517 oameni în anul 2011. Satul Doibani II a fost întemeiat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.