22 april 2015, 11:04 Kaleidoscope views 7181
Pe internet a apărut Testamentul prinţesei Diana
22 april 2015, 11:04 Kaleidoscope views 7181

Pe internet a apărut Testamentul prinţesei Diana

Testamentul prinţesei Diana nu a fost făcut public de la momentul morţii sale tragice. Surselor mass media le-au fost comunicate doar anumite părţi ale ultimei voințe a prinţesei de Wales cu privire la moștenirea fiilor și soțului ei. Acum, datorită noului site, care a apărut în Marea Britanie, întregul conținut al testamentului poate fi accesat liber pe rețeaua de Internet. Contra unei taxe nu foarte mari (de 15 dolari SUA) oricine poate descărca fișierele de care este interesat ca să se familiarizeze cu ele.

De menţionat că, în afară de testamentul Dianei pe site sînt prezentate, de asemenea, documente ale lui Winston Churchill, ale autorului originalei povestiri despre "Winnie the Pooh" Alan Alexander Milne și ale scriitorului George Orwell.

În documentele prinţesei Diana se spune că ea a lăsat drept moștenire 30 milioane dolari și rochia ei de mireasă fiilor săi. Potrivit testamentului, după moartea Dianei de problema educației prinților William și Harry ar fi trebuit să se ocupe mama Dianei, Frances Shand Kydd. 80 de mii de dolari, care nu erau impozabili, prințesa i-a lăsat moştenire majordomului ei, Paul Burrell, 17 fini ai Dianei au moștenit de la naşa lor de botez relicve de familie și lucrări de artă.

Diana a lăsat drept moştenire miresei celui mai mare fiu al său verigheta ei.

Source: www.aquarelle.md

Comments

 (1)
  • #1 doamna Reply Quote selected
    Какая к черту "монархиня"?! Своим легкомысленным поведением и
    связями мамочки в арабском мире компрометировала британскую правящую династию и само понятие монархии. Да и сама с каким-то арапчонком спуталась, с которым вместе погибла, тоже мне принцесса. Позорище!
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraş
Prima atestare:
1562
Populația:
8765 locuitori
Logo

Briceni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Briceni. Amplasat în valea formată de rîuleţele Lopatnic şi Vilia, la frontieră cu Ucraina, oraşul Briceni este situat la o distanţă de 230 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8765 de oameni. Prima atestare a localităţii Briceni datează din anul 1562, la acea dată fiind un mic sătuc cu numele Adicăuţi din ţinutul Hotin, pe care Despot vodă îl dăruia lui Vartic.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.