02 april 2015, 10:31 Kaleidoscope views 7837
The Pirate Bay, imposibil de oprit. Site-ul a fost redeschis, în ciuda eforturilor poliţiei
Photo: antena3.ro
02 april 2015, 10:31 Kaleidoscope views 7837

The Pirate Bay, imposibil de oprit. Site-ul a fost redeschis, în ciuda eforturilor poliţiei

The Pirate Bay, unul dintre cele mai longevive şi cunoscute site-uri de file sharing, a revenit în forţă, după o pauză de aproximativ o lună şi jumătate.

Pe 9 decembrie, site-ul de pe care utilizatorii pot descărca fişiere de tip torrent a fost închis, după un raid al poliţiei. Autorităţile din Suedia, acolo unde au fost puse bazele site-ului, au inchis activitatea Pirate Bay pentru încălcarea legislaţiei în domeniu drepturilor de autor, iar asta la scurt timp după ce co-fondatorii site-ului au fost arestaţi.

Pirate Bay nu este la prima experienţă de acest gen, după ce în 2012 au fost închişi pentru motive similare, însă au reuşit să mute tot conţinutul de pe serverele proprii către diverşi provideri de servicii de tip cloud.

La finele anului trecut, pe homepage-ul site-ului a apărut un mesaj despre redeschiderea sa pe 1 februarie, ceea ce s-a şi întâmplat.

Source: www.antena3.ro

Keywords:

tehnologie , internet , politia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
502 locuitori

Scăieni este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 502 oameni. Satul Scăieni a fost menționat documentar în anul 1679.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.