12 october 2014, 12:13 Kaleidoscope views 12038
Horoscopul iernii. Сum ne va merge în decembrie, ianuarie şi februarie
Photo: trends.md
12 october 2014, 12:13 Kaleidoscope views 12038

Horoscopul iernii. Сum ne va merge în decembrie, ianuarie şi februarie

Astrologul Libertăţii ne dezvăluie сum ne va merge în decembrie, ianuarie şi februarie.

BERBEC 21.03 - 20.04

DRAGOSTE: În decembrie te eliberezi de mai multe complicaţii care ţi-au dat bătăi de cap în ultimele luni, inclusiv o poveste urâtă cu ispite şi gânduri de abandon. În ianuarie este inutil să aştepţi să ţi se ofere atenţie sau afecţiune, nu mai eşti la primire. În februarie se anunţă schimbări în cercul de prieteni şi ceva mai multă acţiune în cuplu.

CARIERĂ: Prima lună de iarnă nu-ţi aduce mult aşteptata relaxare, ci mai multă muncă şi presiune în creştere de la o zi la alta. Ianuarie vine cu un alt val de schimbări, de data aceasta la nivelul şefilor sau al orientării acestora. Februarie poate aduce un volum de muncă mai mic sau sarcini de serviciu mai simple.

SĂNĂTATE: Începând din decembrie pot să apară tot felul de ciudăţenii, de simptome fără explicaţie sau fără o cauză evidentă, în special în legătură cu digestia. În ianuarie vor fi mai puţine probleme, poate şi din cauză că vei fi mai atent(ă) la ceea ce mănânci şi la starea în care te afli când te aşezi la masă. În februarie ar fi bine să nu te grăbeşti să apelezi la soluţii radicale pentru a rezolva unele dezechilibre.

BANI: În decembrie debutează o perioadă mult mai bună - vei scăpa de anumite restricţii, limitări sau de autoritatea cuiva care are putere de decizie în legătură cu banii. În ianuarie şi februarie te vei bucura din plin de această libertate proaspăt dobândită.

TAUR 21.04 - 21.05

DRAGOSTE: La finalul lunii decembrie, un eveniment astral important va veni în sprijinul relaţiilor tale, în special cea de cuplu, eliberându-te de presiunea pe care o suporţi de câţiva ani. Până atunci însă, va trebui să te confrunţi cu o altă schimbare, care predispune la zgârcenie afectivă, bănuieli nefondate şi critică exagerată. În ianuarie şi februarie se accentuează aceste tendinţe.

CARIERĂ: Luna decembrie aduce, surprinzător, un impuls pe plan profesional, cu noi motivaţii şi cu asocieri mai puţin obişnuite. În ianuarie vei afla dacă propunerile primite la finalul anului sunt reale sau au în spate doar un entuziasm de moment. Februarie este o lună ceva mai complicată, în care va trebui să-ţi conservi energia, nu s-o risipeşti.

SĂNĂTATE: Decembrie este prima lună, dintr-o serie destul de lungă, în care rezistenţa organismului va fi serios pusă la încercare. Ianuarie se anunţă a fi ceva mai bună, pentru că situaţiile de la serviciu te vor solicita mai mult decât de obicei şi vei fi nevoit( ă) să te mobilizezi. În februarie sunt posibile reveniri ale unor probleme mai vechi.

BANI: Acesta este unul din domeniile în care lucrurile se complică din ce în ce mai mult. În decembrie debutează o preocupare excesivă pentru banii şi resursele altora, la care nu vei mai avea acces. Este posibil ca altcineva să preia controlul asupra bugetului familiei sau să se discute despre un partaj.

GEMENI 22.05 - 21.06

DRAGOSTE: Este posibil să apară noi complicaţii, începând cu luna decembrie, din cauza membrilor familiei. Relaţiile de cuplu intră într-o perioadă lungă de testare, la capătul căreia vor fi mai solide sau se vor destrăma. Ianuarie aduce chef de ducă şi şansa de a întâlni persoane speciale în călătorii. Februarie vine cu noutăţi în acest domeniu, dar şi cu suspiciuni care pot împiedica evoluţia unei relaţii.

CARIERĂ: În ultima lună din acest an se încheie o lungă perioadă de încercări. Ianuarie şi februarie vin cu mai multe contacte, iar unele dintre acestea se vor dovedi foarte utile.

SĂNĂTATE: Ia sfârşit o lungă perioadă de complicaţii legate de starea de sănătate, dispare oboseala instalată în ultimii ani şi, în funcţie de măsurile pe care le-ai luat, vei rămâne cu o stare generală mult îmbunătăţită sau nu. Finalul lunii decembrie, dar şi celelalte două luni de iarnă nu vor modifica această situaţie. Este bine să fii atent(ă) la digestie, s-ar putea să nu mai tolerezi, un timp, alimente care nu te deranjau până acum.

BANI: Situaţia financiară trece în plan secund în decembrie, nu pentru că ar fi prea bună, ci pentru că vei avea altele pe cap. Este posibil să apară, în toate lunile de iarnă, cheltuieli suplimentare cu locuinţa sau cu membrii familiei, care vor apela la ajutorul tău. Ai putea primi sume modeste, oferite ca bonus, în decembrie.

RAC 22.06 - 22.07

DRAGOSTE: În ultima lună din acest an se încheie un tranzit lung şi dificil, care te-a pus serios la încercare şi a dus la numeroase modificări în relaţiile tale. Ianuarie va întări această tendinţă şi te va ajuta să-ţi revii, să clarifici tot ce a rămas în ceaţă în acest domeniu. În februarie vei fi mult mai senin(ă) şi mai dispus(ă) să te implici într-o relaţie stabilă.

CARIERĂ: Începe o serie destul de lungă de teste, în primul rând de rezistenţă, chiar acum, la final de an. În februarie, situaţia devine şi mai aglomerată, munca de zi cu zi fiind mai solicitantă ca oricând. Vei culege şi roadele acestor eforturi, nu peste mult timp.

SĂNĂTATE: Decembrie este debutul unei perioade mai delicate în acest domeniu. Ar fi bine să reţii că va dura destul de mult şi că întregul organism va fi supus unor încercări, cu un accent în plus pe funcţia hepatică şi pancreas. Ianuarie continuă aceste tendinţe, dar vine cu o domolire a lor. Februarie aduce o îndulcire a situaţiei, poate şi datorită faptului că până atunci te vei adapta la noul regim de viaţă.

BANI: În decembrie încetează un şir de neplăceri care au provocat pagube sau au adus doar supărări temporare. Rămâne şansa unor beneficii suplimentare, de pe urma unei poziţii pe care o ocupi de puţin timp la locul de muncă. Ianuarie şi februarie sunt luni de muncă intensă, cu mai puţine bonusuri, dar se acumulează un capital pozitiv, pe care îl vei fructifica la momentul potrivit.

LEU 23.07 - 22.08

DRAGOSTE: În decembrie începe o nouă etapă din viaţa ta sentimentală, una destul de lungă, în care se vor produce o serie de schimbări importante. Vei acorda mai multă importanţă sentimentelor, sufletului, iar deciziile pe care le vei lua vor ţine cont de aceste noutăţi. În primele luni ale anului vei vedea mai exact cum arată aceste noi tendinţe şi ce este necesar să faci.

CARIERĂ: Munca de zi cu zi va fi mai plăcută în decembrie şi în ianuarie, iar în februarie vor începe să apară şi unele roade, mai mult indirecte, prin beneficiile pe care unul dintre parteneri le va împărţi cu tine. Te afli într-o perioadă bună pentru studii şi specializări suplimentare, inclusiv la mare distanţă de casă sau în asociere cu persoane care au ajuns deja la performanţă în domeniul ales.

SĂNĂTATE: În decembrie vor exista câteva momente dificile, mai ales în partea a doua. Ianuarie se anunţă mai lejeră, cu mai puţine solicitări care să te consume şi să determine vreun dezechilibru. Februarie poate fi o lună favorabilă sănătăţii, cu condiţia să nu neglijezi hidratarea şi tratamentele recomandate. Este indicat să fii atent(ă), toată iarna, la alimentaţie şi să alegi alimente mai uşoare.

BANI: În decembrie debutează o perioadă în care pot să apară neplăceri legate de bani, de la întârzieri la pierderi sau la nemulţumiri, mai mult sau mai puţin justificate. În ianuarie se mai domolesc aceste tendinţe negative, dar în februarie se vor accentua din nou, poate pe fondul unor cheltuieli mai mari.

FECIOARĂ 23.08 - 22.09

DRAGOSTE: Atenţia ta se mută pe alt domeniu, iar relaţiile sentimentale vor rămâne în plan secund, deşi sunt multe probleme nerezolvate. A doua jumătate a lunii decembrie şi luna ianuarie pot aduce o nouă şansă de a rezolva ceva, iar în februarie va trebui să iei decizii pe baza evenimentelor de până atunci.

CARIERĂ: În decembrie, pui totul la bătaie, chiar strici relaţii, dar le consideri sacrificii necesare pentru a ajunge la progresul dorit. În ianuarie te vei confrunta cu consecinţele acestor neglijenţe, iar în februarie va trebui să faci faţă unor decizii pe care le iau partenerii fără să ţină cont de doleanţele tale.

SĂNĂTATE: Cea mai complicată lună este decembrie, când volumul de muncă şi stresul asociat cu serviciul vor depăşi limitele cu care eşti obişnuit(ă). În ianuarie ţi-ai putea reveni, cu condiţia să şi vrei să slăbeşti ritmul activităţilor profesionale. În februarie, dezamăgirile provocate de partenerii pe care te bazai pot fi sursa unor dezechilibre şi a alterării stării generale.

BANI: Tot acest război pe care îl duci de luni bune are ca scop siguranţa financiară, pe care o vei căuta şi în lunile de iarnă prin asocieri mai mult sau mai puţin inspirate sau prin sacrificii, după cum consideri necesar. Decembrie poate aduce beneficii directe, de la serviciu. Ianuarie vine cu mai multă muncă, dar cu mai puţine bonusuri. În luna februarie te poţi aştepta la cheltuieli mai mari.

BALANȚĂ 23.09 - 22.10

DRAGOSTE: Decembrie vine cu mai mult dinamism, cu oportunităţi de schimbare a statutului actual şi de a face paşi importanţi înainte în relaţia curentă. În ianuarie vei avea un context destul de favorabil pentru a te linişti şi a te gândi la decizii importante în acest domeniu. În februarie vei acţiona pe baza concluziilor la care ai ajuns în lunile trecute.

CARIERĂ: În decembrie debutează o perioadă mai lungă, în care vei fi nevoit(ă) să te întorci la cărţi, să cauţi informaţii, să dai examene restante sau să te pui la punct cu pregătirea practică. Ianuarie şi februarie continuă aceste tendinţe şi le accentuează. Este un moment în care te pregăteşti pentru schimbarea activităţii profesionale.

SĂNĂTATE: Eşti destul de bine protejat(ă), chiar din prima lună de iarnă, şi vei vedea acest lucru mai ales dacă vei accepta să urmezi îndemnurile propriei intuiţii, care-ţi spune că ai nevoie de linişte, de odihnă, şi nu neapărat de vreo terapie. În ianuarie şi mai ales în februarie vei simţi efectele schimbării de atitudine, mai întâi printr-o creştere a vitalităţii, apoi prin revenirea tonusului.

BANI: În decembrie se încheie o perioadă lungă în care problema banilor a fost spinoasă, indiferent de sumele câştigate. În ianuarie începi să te orientezi şi să investeşti în pregătirea ta, mai ales în cea practică. În februarie pot să apară primele oportunităţi de câştig, pe baza investiţiilor făcute.

SCORPION 23.10 - 21.11

DRAGOSTE: Începând cu luna decembrie, nu vei mai fi la fel de preocupat(ă) de propria persoană, de problemele tale, iar relaţiile cu cei dragi vor avea o şansă de reglare. În ianuarie şi februarie, toţi apropiaţii vor aştepta de la tine mai multă atenţie, mai mult timp petrecut împreună sau alte forme de exprimare a iubirii. În februarie poate debuta o nouă şi furtunoasă poveste de dragoste.

CARIERĂ: Vei fi apreciat(ă), căutat(ă) şi respectat(ă) din nou, începând cu luna decembrie, şi asta te va încânta, pentru că părerile tale vor conta, vor fi puse în aplicare şi vor genera progres. Ianuarie te va pune în situaţia de a te concentra, alternativ, pe familie şi pe activitatea profesională, iar după cum ştii deja din experienţă, aceste două domenii nu se împacă. În februarie te vei pregăti pentru o relansare pe plan profesional.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate depinde de calitatea relaţiilor pe care reuşeşti să le stabileşti la locul de muncă, pentru că de acolo vine stresul cel mai intens. În decembrie poţi descoperi cauzele unor probleme mai vechi, posibil ereditare. Ianuarie te pune în situaţia de a accepta că există probleme de care trebuie să te ocupi cu atenţie, iar în februarie vei simţi că-ţi revii.

BANI: Acesta este domeniul care va suferi cele mai mari şi mai de durată schimbări peste iarnă. Vei adopta o atitudine complet nouă faţă de bani şi de alte resurse, fie în sensul că nu-ţi vei mai risipi veniturile, fie că vei cere anumite drepturi care ţi se cuvin.

SĂGETĂTOR 22.11 - 20.12

DRAGOSTE: La finalul lunii decembrie vei păşi într-una din cele mai importante etape din viaţa ta, o etapă de reconfigurare, de reaşezare a priorităţilor şi de restructurare a întregii existenţe. Ianuarie şi februarie vin să completeze această tendinţă cu elemente noi, care vor sprijini dorinţa ta, din ce în ce mai intensă, de a te regăsi şi de a te linişti.

CARIERĂ: Planul profesional devine o prioritate din decembrie, când debutează o perioadă de dificultăţi mai puţin obişnuite. Se cere mult de la tine, poate mai mult ca oricând, dar fără să ţi se ofere vreo satisfacţie, în afară de promisiuni. În ianuarie şi februarie vei munci mult, vei progresa simţitor, dar fără să primeşti ceea ce ar fi fost normal, după atâta efort.

SĂNĂTATE: Este momentul, începând cu luna decembrie, să ai mai multă grijă de tine, să dozezi corect eforturile şi să-ţi respecţi limitele, cele naturale sau cele care vin odată cu vârsta. Revii la gânduri mai bune în chestiunea alimentaţiei, dar stresul asociat cu profesia şi cu relaţiile complicate pe care le ai cu propria familie te pot da peste cap în toate lunile de iarnă.

BANI: În decembrie încetineşti ritmul cheltuielilor. Pot veni şi unele sume suplimentare, obţinute din munca proprie. Este luna în care ai putea să începi să-ţi revii financiar, iar în ianuarie şi februarie vei vedea şi efectele acestei schimbări.

CAPRICORN 21.12 - 20.01

DRAGOSTE: După agitaţia din lunile anterioare, decembrie aduce mai multă tandreţe şi farmec personal. Poate că în ianuarie nu vei fi la fel de darnic(ă) din punct de vedere afectiv, dar vei fi mai senin(ă) şi mai stăpân(ă) pe tine, iar asta poate duce la relaţii mai echilibrate. Februarie poate provoca reacţii exagerate la cerinţele fireşti ale partenerului.

CARIERĂ: Decembrie nu aduce beneficii sau progres decât în cazuri rare, în care au fost parcurse etapele necesare pentru avansare. Ianuarie te îndeamnă la revitalizarea unor ambiţii, iar februarie aduce şi mai multe justificări pentru această atitudine combativă. Este o perioadă de progres prin acumulare.

SĂNĂTATE: Este important să ştii că luna decembrie reprezintă debutul unei perioade complicate în acest domeniu, în care vor ieşi la lumină multe din problemele pe care doar le bănuiai sau pe care le-ai observat deja. În ianuarie şi februarie vei simţi mai clar în ce constă schimbarea. Este o iarnă care te invită la odihnă şi la distanţare de familie, dacă relaţia a devenit sufocantă.

BANI: Imediat după ce începe luna decembrie, te vei implica în mod direct în tot ce poate aduce sume suplimentare la bugetul personal. Nu vor fi sume uşor de obţinut, şi tocmai de aceea ar fi bine să fii atent(ă) la felul în care vei intra în posesia lor. Ianuarie şi februarie pot continua această tendinţă, dar cu un elan mai modest, mai mult din inerţie.

VĂRSĂTOR 21.01 - 20.02

DRAGOSTE: Din decembrie va dispărea un element periculos, care a dus la suspiciuni în cuplu, la excese de autoritate sau alte manifestări ciudate, ce ţi-au pus la grea încercare răbdarea şi sentimentele faţă de partener. Ianuarie şi mai ales februarie sunt luni de dinamism, poate chiar exagerat uneori, iar asta poate duce la noi confruntări cu partenerul.

CARIERĂ: Vestea bună e că în prima lună de iarnă se încheie un tranzit care te-a mobilizat să depăşeşti orice fel de limită şi să păşeşti cu mult curaj spre necunoscut. Vestea mai puţin bună este că dacă nu te-ai obişnuit să activezi la acest nivel tot timpul, vei reveni la confortul anterior, fără să-ţi mai faci planuri măreţe. Ianuarie şi în special februarie sunt luni de activitate intensă, în care vei descoperi că dispui de calităţi pe care nu le-ai valorificat niciodată.

SĂNĂTATE: După o lună noiembrie răscolitoare, decembrie vine cu mai multă linişte şi cu un ritm mai lent în toate activităţile, iar asta îţi va permite să te refaci. În ianuarie te interesezi de problemele apărute, pentru ca în februarie să le ignori, pentru că deja te simţi bine...

BANI: Chiar din decembrie ai putea începe să câştigi ceva mai bine, lucru pe care l-ai aşteptat, dar tot din această lună mai apare un element, unul care anunţă probleme provocate de parteneri, de asociaţi sau de membrii familiei. Ianuarie vine cu noi motivaţii pentru a munci, iar asta poate însemna că în luna următoare vor începe să apară roadele.

PEŞTI 21.02 - 20.03

DRAGOSTE: Decembrie aduce o schimbare care poate fi periculoasă, în timp, pentru stabilitatea cuplului. Se modifică percepţia ta asupra relaţiei şi începi să emiţi pretenţii, într-un moment în care partenerul are atâtea probleme pe cap, încât nu se poate implica mai mult. Ianuarie şi februarie vor accentua această tendinţă.

CARIERĂ: A venit vremea să ocupi locul pe care îl meriţi pe plan profesional, iar această reaşezare începe la finalul lunii decembrie. Se conturează o structură mult mai stabilă a vieţii profesionale şi se văd roadele la nivel de imagine şi de recunoaştere publică. În ianuarie şi februarie vei începe să întrevezi mai clar această postură profesională, care te responsabilizează maxim.

SĂNĂTATE: Veştile sunt bune şi foarte bune. Din decembrie te vei elibera de un element care a dus la tot felul de ciudăţenii, simptome false sau momente în care ţi-a lipsit energia. Ianuarie şi februarie sunt luni de activitate intensă, în care vei simţi nevoia să te eliberezi de relaţii toxice, indiferent că sunt parteneriate, asocieri, prietenii.

BANI: De la începutul lunii decembrie situaţia redevine favorabilă, în special prin faptul că nu va mai fi necesar să munceşti mai mult pentru aceiaşi bani. Statutul financiar va trece printr- o modificare importantă, odată cu cel profesional, începând cu luna ianuarie şi continuând în februarie.

Source: www.libertatea.ro

Keywords:

astrologie , horoscop , iarna

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
3400 locuitori

Todirești este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Todirești și Grăseni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3400 de oameni. Satul Todirești a fost menționat documentar în anul 1627.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.