25 november 2014, 10:16 Kaleidoscope views 8098
În România a fost arestat procurorul-șef pentru investigarea crimei organizate
Photo: sursazilei.ro
25 november 2014, 10:16 Kaleidoscope views 8098

În România a fost arestat procurorul-șef pentru investigarea crimei organizate

Reţinerea, apoi arestarea şefei Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Alina Bica, pentru abuz în serviciu este relatată de principalele agenţii străine, care subliniază intensificarea recentă a eforturilor României de combatere a corupţiei. Alina Bica este acuzată de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu într-un dosar legat de retrocedarea unui teren, aducînd prejudicii statului în valoare de 75 milioane de dolari.

Mandate de arestare preventivă au primit şi Emil Nuţiu, expert evaluator, Lăcrimioara Alexandru şi Dragoş Bogdan, membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP.

Source: www.rosbalt.ru

Keywords:

Romania , arest , procuror , crima

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
651 locuitori

Mărdăreuca este un sat din cadrul comunei Boşcana, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de  19 km de oraşul Criuleni şi la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 651 de oameni. Satul Mărdăreuca a fost întemeiat în anul 1932.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.