21 november 2014, 12:20 Kaleidoscope views 8528
Președintele României își schimbă numele?
Photo: adevarul.ro
21 november 2014, 12:20 Kaleidoscope views 8528

Președintele României își schimbă numele?

Aflat miercuri la Tîrgul de Carte de la Romexpo, unde şi-a lansat cartea "Pas cu pas", preşedintele ales Klaus Iohannis a aflat că există o petiţie prin care cîţiva români cer să-i fie schimbat numele.

Timp de mai mai bine de patru ore, Iohannis a dat autografe tuturor oamenilor veniţi să-i cumpere cartea "Pas cu pas" şi a răspuns apoi întrebărilor pe care i le-au pus jurnaliştii.

Întrebat ce părere are despre petiţia făcută pe internet, prin care cîţiva români îi cer să-şi schimbe numele în "Claudiu Iohănescu", preşedintele a început să rîdă şi a spus "Cred că sună bine şi aşa cum e".

Source: www.click.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
618 locuitori

Mihuleni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Mihuleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat pe malul rîului Ciorna, la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 618 oameni. Prima atestare documentară a Mihulenilor datează din anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.