11 september 2014, 20:19 Kaleidoscope views 8818
11 september 2014, 20:19 Kaleidoscope views 8818

Horoscopul pentru 10 noiembrie 2014



BERBEC: Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate. Posibil sa iti fi neglijat in ultimul timp indatoririle casnice sau atitudinea ta fata de rude sa fi fost nepotrivita. Sunt momente favorabile de a corecta toate acestea. Aloca timp suficient, atat pentru sarcinile de lucru de la serviciu, cat si pentru a petrece mai mult alaturi de cei dragi.

TAUR: Astazi pot aparea divergente de opinie intre tine si persoanele cu care vii in contact. Ca este vorba despre chestiuni profesionale sau despre aspecte personale este bine sa ai in vedere ca foarte usor poti trage concluzii eronate. Asculta cu rabdare si alte pareri si actioneaza numai dupa ce te-ai sfatuit si cu cineva drag si de incredere.

GEMENI: Aspectele financiare te preocupa in mod deosebit astazi. Pe de o parte este posibil sa primesti bani de pe urma eforturilor depuse la serviciu. Insa, pe de alta parte, cheltuielile de ivesc cu mare repeziciune, lucru care iti creeaza disconfort. Cheltuind strictul necesar, evitand investitiile sau asocierile in afaceri si avand rabdare, te vei descurca foarte bine cu bugetul disponibil.

RAC: Starile tale de spirit sunt fluctuante si la fel si modul in care relationezi cu ceilalti. Sunt momente favorabile, pentru a face o retrospectiva a evenimentelor din ultima luna. Observa atent ce te nemultumeste si gandeste-te pe indelete cum sa-ti imbunatatesti calitatea vietii. In a doua parte a zilei mergi la un salon de infrumusetare sau plimba-te printr-un parc.

LEU: Oboseala va fi accentuata pe tot parcursul zilei. Dozeaza-ti eforturile si fii cat mai discret in peisajul cotidian. O discutie de taina cu cineva din domeniul profesional iti poate lamuri multe lucruri care se petrec in culisele locului tau de munca. Vorbeste putin si evita luarea deciziilor importante. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru odihna.

FECIOARA: Ziua te predispune la relatii tensionate cu prietenii. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, de aceea ar fi bine sa nu te bazezi prea mult pe cele petrecute. Si totusi, alaturi de prieteni iti poti gasi alinarea dorita de pe urma neplacerilor ivite in relatiile sentimentale. Sfaturile sau solutiile propuse de aceste persoane iti vor fi de folos.

BALANTA: Sunt posibile altercatii cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii oficiale. La serviciu, nemultumirile se datoreaza aspectelor financiare care rezulta din munca pe care o desfasori. Insa, vizavi de alte institutii, daca ai incalcat in vreun fel regulile oficiale esti pasibil fie de mustrare, fie de amenda. Fii prudent si prezent in orice actiune intreprinzi.

SCORPION: Gandirea si comunicarea iti sunt foarte solicitate astazi. Oscilezi mult in decizii si iti este mai greu sa te exprimi verbal. Bine este sa vorbesti strictul necesar si, pe cat posibil, sa eviti luarea deciziilor majore sau discursurile publice. Vestile din si despre strainatate pot fi la ordinea zilei. Spre seara vizioneaza un spectacol de teatru, asculta muzica si filozofeaza cu cineva drag.   

SAGETATOR: Este nevoie sa achiti facturi, taxe sau alte servicii restante. De asemenea ai avea succes si la relationarea cu institutiile financiare. Tentatia de a cheltui doar pentru nevoile tale este mare. Partenerul de viata sau colaboratorii iti pot reprosa faptul ca esti neatent la capitolul financiar. Fii prudent si cheltuieste strictul necesar.

CAPRICORN: Relatiile parteneriale te solicita din plin. Pe de o parte, colaboratorii din domeniul profesional iti semnaleaza faptul ca esti foarte independent in ultimul timp, neglijandu-ti indatoririle asumate in cadrul lucrului in comun. Acelasi lucru ti-l poate spune si partenerul de viata. Recomandabil este sa iti controlezi reactiile si sa te alaturi celorlalti.

VARSATOR: Se contureaza o zi plina in campul muncii. Chiar daca stai acasa, printre cei dragi tot te vei afunda in treburi gospodaresti de rutina. La serviciu, colegii se bazeaza pe tine si vor lasa in seama ta, actiunile complicate. Fii prudent si ocupa-te doar de indatoririle tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv. Odihneste-te mai mult!

PESTI: Este o zi vesela, care iti aduce chef de aventuri, amor si distractii. Ceilalti te-ar putea privi cu repros pentru ca tocmai a inceput o noua saptamana si tu ii indemni la orice in afara de munca. Totusi, cu putin efort, discernamant si deschidere sufleteasca ai putea sa ii bucuri si pe cei din preajma ta cu snoavele tale. Fereste-te de frivolitati si exagerari!

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1824
Populația:
1676 locuitori

Limbenii Noi este un sat şi comună din raionul Glodeni. Limbenii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Glodeni și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1676 de oameni. Satul Limbenii Noi a fost menționat documentar în anul 1824.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.