07 september 2014, 15:24 Kaleidoscope views 11949
Minune în România
Photo: s2.postimg.org
07 september 2014, 15:24 Kaleidoscope views 11949

Minune în România

De trei zile, localnicii unui sat din Gorj isi fac sute de cruci, dupa ce pe o stîncă din apropiere ar fi apărut chipul lui Iisus şi al Fecioarei Maria.

Deşi de regulă sunt retincenti in a-şi da acordul asupra unor lucruri care ţin mai degrabă de imaginaţie, preoţii vorbesc şi ei, despre un miracol.

"Dacă vă uitaţi cu atenţie, pata cu negru parcă e părul revărsat pe umeri, cum e în icoana lui Hristos. Faţa a rămas albă şi acolo vedeţi punctele albe, parcă sunt ochii. Şi celălalt ieşit în faţa tot la o faţă de om te ai putea gîndi, la Fecioara Maria", spune un preot.

Chipurile au fost observate prima dată acum trei zile de o fetiţă de 8 ani. Se plimba impreună cu mama sa pe Cheile Sohodolului. In scurt timp zona s-a umplut de curiosi. Pînă si primarul comunei Runcu, a venit sa isi dea cu parerea. La inceput a fost sceptic.

"Am venit personal cu preotul sa vad, am pus o lumanare, se pare ca e o treaba cereasca, venita de la Dumnezeu", spune Adrian Campeanu, primar comuna Runcu.

Misterioasele contururi s-au format dupa ce o bucata uriasa s-ar fi desprins de pe munte. "Acea bucata de stîncă care e desprinsa de sub munte se vede clar ca e picata din spatele imaginilor care au aparut. Intrebarea e cînd au aparut. Pe stînca a crescut vegetatia, asta inseamna ca e picata de ceva timp", a comentat primarul.

Vestea a ajuns repede in sat, dar si pe internet. Oamenii vad si latura profitabila a intîmplarii. Ei asteapta acum turistii mînati de credinta sau impinsi de curiozitate.

Source: trm.md

Keywords:

minune , Romania , Iisus

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
345 locuitori

Fîrlădenii Noi este un sat din cadrul comunei Fîrlădeni, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Căușeni și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Fîrlădenii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.