18 march 2014, 11:53 Kaleidoscope views 11707
Arheologii chinezi au găsit un ceas elveţian într-un mormînt antic
Photo: gandul.info
18 march 2014, 11:53 Kaleidoscope views 11707

Arheologii chinezi au găsit un ceas elveţian într-un mormînt antic

Este călătoria în timp posibilă? Un ceas eleveţian a fost găsit într-un mormînt antic

Arheologii din China au rămas uimiţi atunci cînd au descoperit, într-un mormînt antic, un ceas elveţian vechi de 100 de ani, scrie Yahoo.com.

Aceeaşi arheologi spun că ei sunt primii care au vizitat mormîntul dinastiei Ming, care a condus China între 1368-1644. Desigilarea mormîntului, la care nu umblase nimeni timp de peste 400 de ani, a fost făcută în 2008.

„Cînd am început să dăm la o parte pămîntul din jurul sicriului, o bucată de pămînt s-a desprins şi a căzut provocînd un sunet metalic. Am ridicat de jos obiectul şi am văzut că era un inel. După ce l-am curăţat de pămînt şi praf am constatat cu stupoare că era un ceas elveţian!", a povestit Jiang Yanyu, unul dintre arheologi.

Ceasul, care s-a oprit la ora 10:06, i-a făcut pe oamenii de ştiinţă să se gîndească tot mai mult la călătoriile în timp.

Chiar şi oficialii Muzeului de Istorie din China cred asta, aceştia declarînd: "Wow, călătorie în timp! No comment!".

Source: gandul.info

Keywords:

China , arheologie , descoperire

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
435 locuitori

Floriţoaia Nouă este un sat din cadrul comunei Floriţoaia Veche, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Ungheni și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 435 de oameni. Satul Floriţoaia Nouă a fost înființat în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.