Go to section: Music
26 january 2024, 11:30 Music views 1082
Anul a început cu premiere muzicale: LUME a scris un cîntec
26 january 2024, 11:30 Music views 1082

Anul a început cu premiere muzicale: LUME a scris un cîntec "despre ce are mai scump pe lume"

Cunoscutul cuplu din trupa LUME, Irina și Serghei Kovalsky continuă să-și încînte admiratorii nu numai prin creația lor, ci și prin atitudinea lor grijulie unul față de celălalt. Nu demult, artiștii s-au întors dintr-o stațiune de iarnă și au prezentat deja publicului noua lor piesă, relatează Noi.md.

Noua compoziție "Я бегу домой" a fost scrisă de fostul solist al grupei, Eduard Lopatenko. Cîntecul este despre valorile familiei, copii și dragoste.

"Despre ce avem mai scump pe lume! Despre FAMILIA noastră", au semnat artiștii videoclipul plasat pe rețelele de socializare.

Source: noi.md

Keywords:

formația LUME , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
1769 locuitori

Andruşul de Sus este un sat şi comună din raionul Cahul. Andruşul de Sus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cahul și la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1769 de oameni. Satul Andruşul de Sus a fost menționat documentar în anul 1459.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.