Go to section: Music
15 may 2013, 12:29 Music views 4379
15 may 2013, 12:29 Music views 4379

Concertele comune ale tinerelor talente de pe ambele maluri ale Nistrului


Foto: nr2.ru

Miercuri la Chișinău va continua seria de concerte comune ale tinerelor talente muzicale de pe ambele maluri ale Nistrului.

Potrivit "Novii Reghion", la eveniment participă Filarmonica Națională a Moldovei, Orchestra Simfonică din Transnistria și școlile de muzică. Concertele vor avea loc pe 15 mai, la orele 13:00 și 14:30, la Filarmonica Națională.

Concerte similare au avut loc la Tiraspol, pe 20 și 22 martie. Atunci, cîteva zeci de elevi ai școlilor de muzică începînd cu vîrsta de 7 ani au interpretat lucrări de Rachmaninov, Vivaldi, Bach și alți compozitori celebri, precum și un potpuriu pe teme folclorice.

Seria de concerte comune la Tiraspol și Chișinău, cu participarea Orchestrei Simfonice din Transnistria, Filarmonicii Naționale a Moldovei și școlilor de muzică de pe ambele maluri ale Nistrului este organizată de  Misiunea OSCE în Moldova în scopul întăririi încrederii.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
2780 locuitori

Lărguţa este un sat şi comună din raionul Cantemir. Lărguţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2780 de oameni. Satul Lărguţa a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.