Go to section: Music
22 april 2019, 11:50 Music views 9200
Dan Bălan a cîştigat ca antrenor
22 april 2019, 11:50 Music views 9200

Dan Bălan a cîştigat ca antrenor "Vocea Ucrainei" (Video)

Dan Balan ne-a făcut din nou mîndri! De această dată nu în calitate de interpret, ci de antrenor. Discipola sa Oxana Muha, a cîştigat cel de-al 9-lea sezon al concursului "Vocea Ucrainei", în urma voturilor acordate de către public.

Artistul moldovean a participat în premieră în calitate de jurat la un astfel de concurs. Pentru marea finală, Dan Balan a compus o piesă în limba ucraineană, intitulată "Treba", pe care a cîntat-o împreună cu Oxana Muha.

Anterior, Dan Balan a avut un duet de excepţie cu o altă concurentă, Katerina Begu, moldoveancă originară din Odesa. Cei doi au surprins publicul cu interpretarea lirică a mega hitului "Dragostea din Tei".

Source: publika.md

Keywords:

Dan Bălan , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
1407 locuitori

Burlăneşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Burlăneşti şi Buzdugeni. Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 26 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 219 km de Chișinău. La nord de Burlăneşti se află o întindere stîncoasă cu peşteri, ce formează malul stîng al Drăghiştei. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1407 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din 25 aprilie 1632.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.