Go to section: Music
31 may 2017, 10:55 Music views 21338
Anei Erhan i-a fost decernată Diploma de onoare (Video, Doc)
31 may 2017, 10:55 Music views 21338

Anei Erhan i-a fost decernată Diploma de onoare (Video, Doc)

Vineri, la 26 mai curent, la Moscova în incinta Palatului de Stat din Kremlin a avut loc finala Concursului muzical pentru copii, rămași fără îngrijire părintească - «Ты супер!», la care a participat Ana Erhan, concurenta în vîrstă de opt ani din Republica Moldova.

Pe scena Palatului din Kremlin tînără participantă în duet cu cîntărețul moldovean Arsenium a interpretat celebrul hit "Dragostea din tei". Dedicarea și talentul tinerei interprete au fost consemnate de către Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă. Astfel, din numele ambasadorului Andrei Neguța și a colectivului Ambasadei Anei Erhan i-a fost decernată Diploma de onoare ca mulțumire pentru contribuția la promovarea imaginii Republicii Moldova.

Source: www.rusia.mfa.md

Keywords:

concurs , muzica , diploma

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
769 locuitori

Agronomovca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Agronomovca, Zăzulenii Noi și Negurenii Noi. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni şi la 95 km de Chişinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Satul Agronomovca a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.