Go to section: Music
14 november 2016, 12:35 Music views 6078
Irina Rimeș a lansat „Haina Ta” – a treia piesă din trilogia Iubiri Secrete (Video)
14 november 2016, 12:35 Music views 6078

Irina Rimeș a lansat „Haina Ta” – a treia piesă din trilogia Iubiri Secrete (Video)

În această săptămînă, moldoveanca Irina Rimeș a luat prin suprindere publicul cu un produs absolut diferit pentru industria muzicală. A lansat trilogia „Iubiri Secrete", cu 3 piese minunate și tot atîtea videoclipuri care continuă unul, firul celuilalt. Astăzi, trilogia se încheie cu lansarea celei de-a treia piese!

Noul single din repertoriul cîntăreței se intitulează „Haina Ta". Și de această dată cîntăreața deține drepturi exclusive asupra versurilor și muzicii, care îi aparțin în totalitate ei.

„Trilogia a apărut odată cu anumite schimbări din viaţa mea. #IubiriSecrete este o poveste secretă de dragoste în trei faze, o poveste pe care am visat-o şi am întins-o pe hîrtie, trecînd fiecare cuvinţel prin sufletul meu. Trilogia este povestea mea şi este povestea întregului album pe care urmează să-l scot", recunoaște autoarea.

Despre piesa lansată azi seară, moldoveancă mărturisește următoarele:

„Sîntem purtaţi într-o lume în care timpul curge altfel, unde se creează o linişte confortabilă care transmite atît de multe. Iubita devine totuna cu el, dorinţele ei sînt transfomate în mod constant sub privirea lui tăcută. Sfîrşitul piesei arată că totul a fost doar în mintea ei, iar cei doi îndrăgostiţi sînt metafora prezentului."

Rolul Lui, în videoclip, este jucat și de această dată de către actorul român George Burcea – soțul cîntăreței Andreei Bălan.

La prezenta trilogie, Irina a mai muncit și cu Lu-K Beats, Alex Cotoi şi Zagga, Andi Banică, Raluka, George şi Sidonia Toader, alături de Dj Sava.

Source: ea.md

Keywords:

Irina Rimeş , videoclip , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
388 locuitori

Alexeevca este un sat din cadrul comunei Svetlîi, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 38 km de municipiul Comrat și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 388 de oameni. Satul Alexeevca a fost menționat documentar în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.