Go to section: Music
14 december 2015, 17:01 Music views 7854
Steluța Botez și-a lansat primul album din carieră (Foto, Video)
14 december 2015, 17:01 Music views 7854

Steluța Botez și-a lansat primul album din carieră (Foto, Video)

Interpreta de muzică populară, Steluța Botez, și-a unit prietenii la lansarea primului său album din carieră. Într-o atmosferă de sărbătoare, tânăra a cântat colinde și a pozat alături de cei prezenți la eveniment.

Și pentru ca evenimentul să fie pe placul tuturor, acesta a fost completat cu diverse prezentări de modă, sesiuni fotografice tematice, precum și tombole, unde invitații au câștigat cărți, vin, dar și o fustiță tricolor.

Atmosfera de iarnă a fost simțită și prin intermediul plăcintelor și izvarului pe care oaspeții evenimentului au avut ocazia să le savureze din plin.

Menționăm că albumul Steluței Botez se află deja în vânzare în chioscurile Moldpresa din țară. Procurând unul, o vei ajuta pe Beatrice - un copil de un anișor care a fost supusă unei operații complicate, aiar acum are nevoie de bani pentru un tratament costisitor.

Source: zugo.md

Keywords:

muzica , album nou , eveniment

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1791
Populația:
9551 locuitori

Copceac este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Copceac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 57 km de municipiul Comrat și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 9551 de oameni. Satul Copceac a fost întemeiat în anul 1791.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.