Go to section: Music
12 october 2015, 12:24 Music views 7799
Natalia Barbu, Dara și Tania Cerga și-au făcut trupă pentru Eurovision 2016!
12 october 2015, 12:24 Music views 7799

Natalia Barbu, Dara și Tania Cerga și-au făcut trupă pentru Eurovision 2016!

După show-ul pe care l-au făcut anul trecut la Eurovision, ca interprete invitate, Natalia Barbu, Dara și Tania Cerga au decis să impresioneze din nou, pe aceeași scenă. Artistele și-au făcut trupă și s-au înscris la preselecția națională din acest an.

Elle se numește grupul acestora, iar piesa cu care vor participa este "Tare". "Este, evident, un proiect strict pentru Eurovision", a declarat Alla Donțu, producătoarea Darei, pentru KanKan.md. Întrebată dacă trupa a pornit de la show-ul de anul trecut din finala Eurovision, aceasta a spus: "Lăsăm loc de interpretare".

Interpretele cântă de la o vreme în trio, iar la ultimele spectacole și emisiuni au făcuzt senzație.

Prestația de anul trecut o puteți urmări mai jos.

Natalia Barbu a reprezentat Moldova în 2007 la Eurovision cu piesa "Fight", iar Dara a devenit cunoscută la preselecția națională din 2012 a concursului de muzică.

Source: kankan.md

Keywords:

Eurovision , 2016 , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
5220 locuitori

Vorniceni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Vorniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5220 de oameni. Satul Vorniceni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.