07 june 2023, 12:00 Celebrities views 1215
Leanca Grîu:
07 june 2023, 12:00 Celebrities views 1215

Leanca Grîu: "Nu este nevoie să ajungi la fund pentru a începe să te schimbi, să-ți cauți drumul și să acționezi"

În cele mai multe cazuri, din păcate, omul trebuie să se lovească de fund pentru a începe să schimbe ceva în viața sa, dar întrebarea este că nu toți știu care este fundul său, deoarece la fiecare acesta este diferit.

O astfel de opinie a exprimat pe pagina sa de socializare cunoscuta actriță rusă Leanca Grîu, fiica actorului moldovean Gheorghe Grîu, relatează Noi.md.

"Trebuie să ajungi la fund pentru a începe să schimbi ceva? Din păcate, în majoritatea cazurilor - da, se întîmplă anume așa. Singura întrebare este unde este fundul tău. La fiecare el este diferit. Dar de cele mai multe ori nouă ne este atît de frică să schimbăm ceva, încît sîntem gata să închidem ochii la faptul că alunecăm lent pe pantă. Fie că este vorba de o relație, de surplusul de greutate, munca pe care n-o iubim. Doar un moment extraordinar și șocant, de cele mai multe ori, ne îndeamnă la acțiune! Un diagnostic neașteptat al unei boli, divorțul, concedierea... Știți ce vreau să spun. Așadar, anume în astfel de momente se activează resursa noastră - supraviețuirea. De a ne face avînt de fund și a lu decizia de a ne schimba, de a Căuta drumul și a Acționa. Am o singură întrebare: merită să așteptăm acest moment..? Sau am putea să nu închidem ochii, dar să începem cîte puțin să Trăim "o altă viață" deja acum?", se întreba ea.

Source: noi.md

Keywords:

Leanca Grîu , actor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
3926 locuitori

Cioc-Maidan este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Cioc-Maidan este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3926 de locuitori. Satul Cioc-Maidan a fost întemeiat în anul 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.