08 july 2012, 09:22 Celebrities views 6010
08 july 2012, 09:22 Celebrities views 6010

Sofia Rotaru îşi va sărbători ziua de naştere la o vilă în Italia

Interpreta Sofia Rotaru îşi va sărbători cea de-a 65-ea zi de naştere la o vilă luxoasă din Toscana, Italia. Mass-media ucraineană anunţă că în Italia Sofia Rotaru a arendat o vilă enormă, pe teritoriul căreia este o grădină mare şi bazin de 25 m. În sezon, chiria unei asemenea vile costă de la 70 pînă la 120 de mii de euro pe lună, menţionează publicaţia fakty.ua.

Ziua de naştere cîntăreaţa o sărbătoreşte de două ori – pe 7 şi 9 august. Anul acesta, ea a renunţat la recepţie pompoasă şi a invitat doar cei mai apropiaţi prieteni şi rude.

Se vorbeşte că ea intenţionează personal să controleze întregul proces de pregătire a bucatelor de sărbătoare, iar mîncarea principală va fi mămăliga, pe care Rotaru o va pregăti singură.

Concediul Sofiei Rotaru şi familiei sale va dura pînă la mijlocul lunii august.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1130 locuitori

Ecaterinovca este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ecaterinovca și Coştangalia. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cimișlia și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1130 de oameni. Satul Ecaterinovca a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.