02 february 2017, 12:35 Celebrities views 4309
Refugiul Annei Lesko este pictura! (Foto)
02 february 2017, 12:35 Celebrities views 4309

Refugiul Annei Lesko este pictura! (Foto)

Deși nu este deloc un secret, puțini dintre fanii Annei Lesko știu că vedeta manifestă o slăbiciune aparte pentru pictură. Artista pictează tot mai rar, însă chiar și atunci cînd o face, îi iese spectaculos.

Frumoasa moldoveancă cu peste 1 mln de fani pe Facebook le-a reamintit fanilor cît de mult tînjește după orele în care poate sta doar ea cu șevaletul în față și pensula în mîini, pentru a-și trăda prin culori trăirile și emoțiile.

Ieri a savurat una din aceste „terapii", rezervîndu-și timp pentru a finaliza o pictură pe care a ținut să le-o împărtășească și admiratorilor săi virtuali. Lucrarea prezintă în sine o pădurice de mesteceni, străbătută de ape.

Menționăm că Anna a fost consiliată, în pictură, de către personalități notorii, ca Sabin Bălașa și Mircea Novac. Vedeta a expus în trecut cîteva din lucrările sale la Muzeul Național de Artă al României.

Source: ea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1902
Populația:
5108 locuitori

Iargara este un oraş în raionul Leova, Republica Moldova. Amplasat în sud-vestul republicii, pe malul râului Tigheci, oraşul Iargara este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 5108 locuitori. Localitatea Iargara a fost întemeiată în anul 1902, odată cu înfiinţarea staţiei de cale ferată pe traseul Basarabeasca-Prut.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.